Ευφυΐα είναι η ικανότητα προσαρμογής στην αλλαγή. Stephen Hawking, 1942- , Βρετανός φυσικός

Η βελτίωση της λειτουργίας των δικαστηρίων στο επίκεντρο συνάντησης του Π. Καμμένου με τον πρόεδρο Διοίκησης του Πρωτοδικείου

23 Αυγούστου, 2017

Η βελτίωση των υποδομών και των συνθηκών λειτουργίας των δικαστηρίων που λειτουργούν σε κτίρια του Ταμείου Εθνικής Άμυνας, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθηνών, Ελευθέριο Γεωργίλη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Καμμένος συμφώνησε με τις προτάσεις των λειτουργών της Δικαιοσύνης, σε σχέση με τον επικείμενο διαγωνισμό για τα σημεία εξυπηρέτησης φωτοαντιγράφων δικηγόρων και διαδίκων, έκδοσης ηλεκτρονικών παραβόλων και πώλησης ενσήμων. Οι προτάσεις θα περιληφθούν στον διαγωνισμό.

Τέλος, συμφωνήθηκε η κατά το δυνατόν βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων και των εξωτερικών χώρων του Πρωτοδικείου Αθηνών, με ενίσχυση συνεργείων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση χώρων εντός των κτιρίων των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, για την εγκατάσταση και λειτουργία φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων,

ήταν το αντικείμενο πρόσφατης σύσκεψης στο υπουργείο, μεταξύ

εκπροσώπων του υπουργείου, του Ταμείου Εθνικής Άμυνας και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Μετά τις επιθέσεις στα αστικά κέντρα, μήπως έρχεται η “αντιτρομοκρατική αρχιτεκτονική”…;

Ο αφορισμός του Μεσαίωνα που ήθελε "ο αέρας της πόλης να κάνει τον άνθρωπο πιο ελεύθερο" διαψεύδεται τραγικά από τα...

Close