Ο λόγος που οι άνθρωποι κατηγορούν για την κατάσταση τις προηγούμενες γενιές είναι ότι υπάρχει μόνο μία άλλη εναλλακτική λύση. Doug Larson, 1926- , Αμερικανός αρθρογράφος

Η βασίλισσα Ματθίλδη παρέθεσε την πρώτη δεξίωση για το νέο έτος

11 Ιανουάριος, 2019

Η βασίλισσα Ματθίλδη και ο σύζυγός της, ο βασιλιάς Φίλιππος του Βελγίου, παρέθεσαν χθες βράδυ την καθιερωμένη δεξίωση για το νέο έτος στα Ανάκτορα των Βρυξελλών στην οποία παρέστησαν εκπρόσωποι των περισσότερων ευρωπαϊκών οργάνων που εδρεύουν στη βελγική πρωτεύουσα.

Το βασιλικό ζεύγος υποδέχτηκε τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, τον πρόεδρο, τους αντιπροέδρους και τα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τους μόνιμους αντιπροσώπους και τους αναπληρωτές τους των χωρών της ΕΕ, τους αντιπροσώπους των χωρών μελών στην Επιτροπή Πολιτικής και Ασφάλειας, τους αντιπροσώπους στη Στρατιωτική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τους επικεφαλής διαπιστευμένων αποστολών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών.

Για την εορταστική εκδήλωση, η 45χρονη Ματθίλδη επέλεξε ένα νέο φόρεμα του βέλγου σχεδιαστή Dries Van Noten, bleu nuit με χρυσά φύλλα στο ντεσέν του, το οποίο συνδύασε με χρυσό τσαντάκι της βελγίδας σχεδιάστριας Diane Von Furstenberg και γόβες στο ίδιο χρώμα.

Μετά τις παραδοσιακές διακοπές των Χριστουγέννων τις οποίες πέρασε με τον σύζυγό της και τα τέσσερα παιδιά τους στην Αίγυπτο, η βασίλισσα του Βελγίου επέστρεψε στα καθήκοντά της την Τετάρτη 9 του μηνός, πηγαίνοντας σε έκθεση βέλγου ζωγράφου στο Παρίσι.

Read previous post:
«Το Καρναβάλι που γράφει ιστορία και αναμνήσεις» το θέμα του φετινού πατρινού καρναβαλιού

«Το Καρναβάλι που γράφει ιστορία και αναμνήσεις», μία ιδέα που ανήκει στο πλήρωμα 94 του «Κρυμμένου Θησαυρού», είναι το θέμα...

Close