Η αποτυχία είναι η μητέρα της επιτυχίας. Κινέζικη παροιμία

Η Avis στηρίζει το δήμο Αθηναίων και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι Plus»

18 Μαΐου, 2020

Η Avis, εταιρία ενοικίασης και leasing αυτοκινήτων στην Ελλάδα, υποστηρίζει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι Plus» του Δήμου Αθηναίων με στόχο την προστασία των ευπαθών ομάδων.

Συγκεκριμένα, η Avis διαθέτει 10 οχήματα για τη μετακίνηση των εργαζομένων και των εθελοντών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι Plus» για την παροχή και διανομή κατ’ οίκον βασικών αγαθών, όπως φάρμακα και τρόφιμα, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη και νοσηλευτική φροντίδα σε κατοίκους της Αθήνας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Η Avis, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στη συλλογική εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, στηρίζοντας τους αρμόδιους φορείς με όσα μέσα διαθέτει. Σημειώνεται ότι η Εταιρία έχει ήδη διαθέσει 250 οχήματα στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) για τη λειτουργία των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού.

 

Read previous post:
Το… ξεκάθαρο πρόγραμμα της Super League

Η σημερινή (Δευτέρα 18/05) ομόφωνη απόφαση που έλαβαν κατά τη νέα τηλεδιάσκεψh τους τα μέλη της Super League, για πρόταση...

Close