Επειδή δεν σκεφτόμαστε τις μελλοντικές γενιές, δεν θα μας ξεχάσουν ποτέ Henrik Tikkanen, 1924 - 1984, Φιλανδός συγγραφέας

Η Avis σημείωσε ρεκόρ επισκέψεων στην έκθεση “Cargo Truck & Van 2019”

19 Νοεμβρίου, 2019

H Avis, εταιρία ενοικίασης και leasing οχημάτων στην Ελλάδα, συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό περίπτερο στην έκθεση “Cargo Truck & Van 2019”, που διοργανώθηκε 9 με 11 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, ξεχωρίζοντας για μία ακόμη φορά με την παρουσία της ανάμεσα σε 250 εκθέτες.

Η έκθεση σημείωσε επιτυχία, τόσο σε επίπεδο συμμετοχών, όσο και σε επίπεδο επισκεψιμότητας, φτάνοντας τους 18.000 επισκέπτες, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο τη δυναμική της αγοράς αυτοκινήτου. Μία αγορά στην οποία η Avis συμβάλει σημαντικά, επενδύοντας συνεχώς στην ανάπτυξή της.

Με αφορμή τη συμμετοχή της εταιρίας στην έκθεση, ο Ανδρέας Ταπραντζής, διευθύνων σύμβουλος της Avis δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή μας στην “Cargo Truck & Van 2019”, μια ειδική έκθεση που παρουσιάζει όλες τις υπηρεσίες για το επαγγελματικό όχημα. Η Avis, ως ηγέτης στο χώρο της αυτοκίνησης, δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό γεγονός για τον κλάδο. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους επαγγελματίες, παρέχοντας tailor-made υπηρεσίες και εξειδικευμένες λύσεις, ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τους τις ανάγκες, συνεχώς και με τον καλύτερο τρόπο».

Read previous post:
Το Mazda CX-30 κέρδισε το βραβείο «Golden Steering Wheel» για το 2019

Το Mazda CX-30 κέρδισε το βραβείο «Golden Steering Wheel» για το 2019. Επικράτησε στην κατηγορία SUV για οχήματα με μήκος...

Close