Η υπερβολική διακυβέρνηση είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος για τις κυβερνήσεις. Honore Gabriel Riqueti, comte de Mirabeau, 1749-1791, Γάλλος πολιτικός.

H Audi λανσάρει την υπηρεσία Functions on Demand η οποία αλλάζει ριζικά τον τρόπο επιλογής εξοπλισμού και αγοράς ενός αυτοκινήτου

1 Οκτωβρίου, 2020

Η Audi παρουσίασε την υπηρεσία Functions on Demand, ή, σε ελεύθερη απόδοση, τις «λειτουργίες κατά παραγγελία». Έτσι για πρώτη φορά προσφέρεται η δυνατότητα ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου να εγκαταστήσει λειτουργίες στους τομείς του φωτισμού, της υποβοήθησης οδηγού και της ψυχαγωγίας-ενημέρωσης όποτε αυτός επιθυμεί, μετά την αγορά, κλείνοντας αυτές ηλεκτρονικά, μέσω της εφαρμογής my Audi.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία λανσάρεται άμεσα στη Νορβηγία και τη Γερμανία και προς το παρόν είναι διαθέσιμη για τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα e-tron και τα τρέχοντα μοντέλα A4, A5, A6, A7, Q5, Q7 και Q8. Στο προσεχές μέλλον θα λανσαριστούν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ θα είναι διαθέσιμες και σε άλλα μοντέλα Audi και παράλληλα θα συμπληρωθούν από επιπλέον λειτουργίες.

Η υπηρεσία Functions on Demand ισχύει για πάντα σ’ ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Όταν το αυτοκίνητο αυτό μεταβιβαστεί σε νέο ιδιοκτήτη, οι λειτουργίες που έχουν ενεργοποιηθεί παραμένουν ενεργές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον επόμενο ιδιοκτήτη. Επιπλέον, ο επόμενος κάτοχος μπορεί να αγοράσει και προσθέσει επιπλέον λειτουργίες, για να ταιριάζουν στις προσωπικές του ανάγκες.

Κ.Π.

Περισσότερα στη κατηγορία Auto Moto
Το νέο Ford Kuga κατέκτησε πέντε αστέρια στην πρώτη δοκιμή των συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης του Euro NCAP

Οι τεχνολογίες Ford Co-Pilot 360 εξασφάλισαν στο νέο Ford Kuga κορυφαία θέση (πέντε αστέρια) στην πρώτη αξιολόγηση του Euro NCAP...

Close