Η αίσθηση της υπευθυνότητας, που ελέγχει πάντα τα άτομα, χάνεται μέσα σ’ έναν όχλο. -  Gustave Le Bon, 1841-1931, Γάλλος ανθρωπολόγος

«Η Αττική δεν μπορεί να περιμένει άλλο, η αναπτυξιακή επανεκκίνηση της είναι μονόδρομος»

11 Φεβρουάριος, 2019

Σε εκδηλώσεις κοπής πίτας τοπικών και αθλητικών συλλόγων παραβρέθηκε υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ο οποίος χαρακτήρισε το 2019 είναι «κρίσιμο έτος για την αυτοδιοίκηση».
    «Η Αττική δεν μπορεί να περιμένει άλλο», τόνισε στο χαιρετισμό του και συνέχισε: «Η αναπτυξιακή επανεκκίνησή της είναι μονόδρομος. Με όραμα, ρεαλιστικό σχέδιο και όρεξη για δουλειά θα διαμορφώσουμε τις συνθήκες ώστε η μητροπολιτική Περιφέρεια της Αττικής να γίνει εφαλτήριο δημιουργίας και να αποκτήσει ένα σύγχρονο πρόσωπο».
    Ακολούθως ο κ. Πατούλης στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Girls Team Galanopoulou της υποψήφιας με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» Χ. Γαλανοπούλου, παρουσία προσωπικοτήτων του αθλητισμού, απένειμε βραβείο στον Ν. Μπάγεβιτς για την προσφορά του στο χώρο. 

Read previous post:
Θυμωμένοι οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ για τη μη βράβευσή της στα Grammy

Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ έχουν εξοργιστεί με τους υπεύθυνους των βραβείων Grammy καθώς η ποπ σταρ δεν κατάφερε να...

Close