Κανένας δεν είναι αθώος μετά από την εμπειρία της συμμετοχής στην κυβέρνηση. Δεν είναι όμως όλοι ένοχοι. - Daniel Patrick Moynihan, 1927-2003, Αμερικανός Γερουσιαστής

Η Αθήνα θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Μεταμοσχεύσεων το 2023

19 Σεπτεμβρίου, 2019

 Ένα σημαντικότατο ιατρικό συνέδριο, το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Μεταμοσχεύσεων, στο οποίο θα συμμετάσχουν 3.500 επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο, επιλέχθηκε να φιλοξενήσει η Αθήνα . Σύμφωνα μ΄ανακοίνωση του δήμου, η πραγματοποίηση του συνεδρίου ,το  Σεπτέμβριο του 2023,  είναι  αποτέλεσμα της επιτυχούς διεκδίκησης του από την Ελληνική Εταιρεία Μεταμοσχεύσεων και από το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών του δήμου. 
«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό επιστημονικό συνέδριο η φιλοξενία του οποίου  στην Αθήνα, πέρα από την τεράστια σημασία για την ιατρική κοινότητα, θα συμβάλλει στην τόνωση της οικονομίας της πόλης. Η ενίσχυση του συνεδριακού τουρισμού είναι κεντρικός στόχος του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την οικονομική ανάπτυξη της πρωτεύουσας» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Η Αθήνα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση,  βρίσκεται στην 24η θέση της παγκόσμιας κατάταξης του συνεδριακού τουρισμού και στην 16η θέση της ευρωπαϊκής. 

Read previous post:
Οι Γουίλ Σμιθ και Έλεν Μίρεν στην φιλανθρωπική εκδήλωση “The World’s Big Sleep Out”

Οι ηθοποιοί Γουίλ Σμιθ και Έλεν Μίρεν θα διαβάσουν ιστορίες για νανούρισμα κατά τη διάρκεια ολονύχτιας εκδήλωσης συγκέντρωσης χρημάτων για...

Close