Υπήρξε υπερβολικά συχνά, υπερβολικά εύκολα για κυβερνήτες και κυβερνήσεις να παρασύρουν τους ανθρώπους σε πόλεμο. Lester B. Pearson 1897-1972. Καναδός συγγραφέας & διπλωμάτης

Η Αριάν Λαμπέντ είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος Chloe

16 Ιανουαρίου, 2018

Η γεννημένη στην Αθήνα, Γαλλίδα ηθοποιός, Αριάν Λαμπέντ είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος του οίκου Chloe, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η Λαμπέντ η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, ξεκίνησε την κινηματογραφική της καριέρα στην ταινία “Attenberg” της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, το 2010. 

Ακολούθησαν οι ρόλοι της στις ταινίες “Before Midnight” του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, “Fidelio: L’Odysse d’Alice” της Λουσί Μπουρλετό, στο φιλμ επιστημονικής φαντασίας “Assassin’s Creed” του Τζάστιν Κουρσέλ και στο “The Lobster” (Ο αστακός) του συζύγου της, Γιώργου Λάνθιμου. 

Οι κινηματογραφικοί ρόλοι στους οποίους θα εμφανιστεί το επόμενο διάστημα είναι στην ταινία “Mary Magdalene” μαζί με τη Ρούνι Μάρα και τον Γιοακίν Φίνιξ και στο “The Souvenir: Part 1″ με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον. 

Για τη νέα διαφήμιση του αρώματος Chloe, η Λαμπέντ αναφέρει σε δήλωσή της: «Η γυναίκα που απεικονίζεται σε αυτή τη νέα διαφημιστική εκστρατεία είναι ελεύθερου-πνεύματος, ισχυρή και περιπετειώδης. Είναι πηγή έμπνευσης για μένα”.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Ο «εκρηκτικός» Βιλς από την Πορτογαλία

Μια νέα μορφή τέχνης αναδύει στη Λισαβόνα και αναδεικνύει έναν νέο καλλιτέχνη. Τον Πορτογάλο «Μπάνκσι», όπως τον αποκαλούν πολλοί.

Close