Αν λεηλατείς από την ανατολή προς τη δύση, είσαι ο Τζένγκις Χαν, ο Βάρβαρος. Αν λεηλατείς από τη δύση προς την ανατολή είσαι ο Αλέξανδρος, ο Μέγας. Javed  Akhtar, Ινδός ποιητής & κινηματογραφιστής

Η «Αποστολή» με την εταιρεία Μασούτης διένειμαν «δέματα αγάπης» στην Μητρόπολη Νέας Ιωνίας

23 Απρίλιος, 2019

Με επίκεντρο τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας συνεχίστηκε η διανομή «δεμάτων αγάπης» της «Αποστολής» εν όψει του Πάσχα. Ο γενικός διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Κωνσταντίνος Δήμτσας και ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ, διένειμαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες 11 ενοριών.

 

«Η προσφορά των ανθρώπων της «Αποστολής» και η στήριξη σε συνανθρώπους μας που βιώνουν καθημερινά προβλήματα επιβίωσης είναι πραγματικά συγκινητική. Μαζί με τον κ. Δήμτσα και το κλιμάκιο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μοιράσαμε σήμερα σε 210 οικογένειες της Νέας Ιωνίας δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης», τόνισε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ.

 

«Συνεχίζουμε τις διανομές τροφίμων και «δεμάτων αγάπης» σε συνεργασία με τις κατά τόπους Μητροπόλεις και με την αμέριστη υποστήριξη των supermarkets Μασούτης με σκοπό να ενισχύσουμε τις οικογένειες που μας έχουν ανάγκη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μετά την ακριτική Θράκη, τα Γιάννενα και την Καλλονή της Λέσβου η «Αποστολή» βρίσκεται σήμερα εδώ για να μοιράσει τρόφιμα σε 210 οικογένειες της Νέας Ιωνίας», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής», Κωνσταντίνος Δήμτσας.

 

Το κλιμάκιο της «Αποστολής» έχει ξεκινήσει τις διανομές τροφίμων από τις αρχές του μήνα, ταξιδεύοντας στην Θράκη, τα Γιάννενα και την Καλλονή της Λέσβου και μοιράζοντας περισσότερα από 1.100 «δέματα αγάπης» σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Read previous post:
Σάκης Ρουβάς και Αντώνης Τσαπατάκης βάζουν στόχους σε ένα ανατρεπτικό challenge

Ο Αντώνης Τσαπατάκης θέτει μαζί με τον Σάκη Ρουβά τον επόμενο ...στόχο του - Δείτε το βίντεο με το ανατρεπτικό...

Close