Σε όλους τους πολέμους, από τον Τρωικό μέχρι σήμερα, το κυριότερο κίνητρο υπήρξε η κλοπή, η αρπαγή, η λεηλασία, Σενέκας, 4 μ.Χ-65 μ.Χ., Ρωμαίος φιλόσοφος

Η ΑΕΛ Αποχαιρέτισε τον Αντνάν Αγκάνοβιτς

2 Ιουλίου, 2018

Η ΑΕΛ αποχαιρέτισε τον Αντνάν Αγκάνοβιτς. Ο Κροάτη μέσος θα φύγει από το ελληνικό πρωτάθλημα και η θεσσαλική ΠΑΕ τόνισε πως «η πόρτα της ΑΕΛ θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν». Η ανακοίνωση:
«Οι οπαδοί μας, το ΔΣ και ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να αποχαιρετήσουμε με τα πιο θερμά λόγια τον Αντνάν Αγκάνοβιτς. Ο Αντνάν Αγκάνοβιτς από τον Ιανουάριο του 2017 που ήρθε στην ομάδα μας απετέλεσε τον πραγματικό ηγέτη τόσο στα αποδυτήρια όσο και μέσα στο γήπεδο.
Οι υψηλού επιπέδου αρχές και νοημοσύνη του και η αντρική συμπεριφορά με την πραγματική έννοια, μας έκαναν να τον αγαπήσουμε σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή και η αποχώρηση του για τον απρόοπτο αυτό σοβαρό λόγο μας λύπησε γιατί στη δύσκολη αυτή περίοδο που ξαναφτιάχνουμε τη μεγάλη ΑΕΛ βήμα βήμα, ορισμένοι ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων και ο Αγκάνοβιτς μας βοήθησαν ώστε να ξαναγίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι της Super League.
Γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σλοβενία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσωπική και στην επαγγελματική του ζωή. Η πόρτα της ΑΕΛ θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν».

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
A Bola: «Στην πόρτα της εξόδου ο Ανδρέας Σάμαρης»

    Στην πόρτα της εξόδου από την Μπενφίκα, βρίσκεται ο Ανδρέας Σάμαρης, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας A Bola.

Close