Το πρόβλημά μου έγκειται στο συνδυασμό των ακαθάριστων συνηθειών μου με το καθαρό  εισόδημα μου - Errol Flynn

Η ΑΕΚ αρνήθηκε ότι υπήρξαν βιαιοπραγίες στο ΟΑΚΑ

12 Οκτώβριος, 2018

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απολογήθηκε σήμερα (12/10) στον αθλητικό δικαστή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Η έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας επιβάρυνε ακόμη περισσότερο το κατηγορητήριο, με την Ένωση να κινδυνεύει με «λουκέτο» στην έδρα της από 2 έως 4 αγωνιστικές, μάξιμουμ πρόστιμο 250.000 ευρώ, ενώ ελλοχεύει και ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Το δικαιοδοτικό όργανο της Λίγκας δεν έδωσε προθεσμία για την υποβολή υπομνήματος κι αυτό σημαίνει ότι η απόφαση θα ανακοινωθεί άμεσα, ενδεχομένως κι εντός της ημέρας.

Η υπερασπιστική γραμμή της πρωταθλήτριας, την οποία εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και νομικός σύμβουλός της, Μηνάς Λυσάνδρου, ισχυρίστηκε ότι τα επεισόδια καταγράφηκαν εκτός του γενικού χώρου του γηπέδου και δεν επηρέασαν τη ροή αγώνα. Αναφορικά με την κατηγορία των βιαιοπραγιών, ο κ. Λυσάνδρου αντέτεινε πως δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που δεν καταγράφηκαν σωματικές φθορές.

«Τα επεισόδια δεν έγιναν στον εν γένει χώρο του γηπέδου. Δεν προκύπτει από τις εκθέσεις ότι τα επεισόδια έγιναν εντός του σημείου προελέγχου. Δεν υπήρξε καμία επίδραση στον αγώνα, δεν σταμάτησε ο αγώνας. Ζητάμε την απαλλαγή μας, τα επεισόδια έγιναν εκτός του εν γένει χώρου του γηπέδου. Δεν αρνούμαστε τα γεγονότα. Αρνούμαστε ότι έγιναν εντός του σημείου προελέγχου», ανέφερε.

Ο Μηνάς Λυσσάνδρου αρνήθηκε και τις κατηγορίες που αποδόθηκαν στην Ένωση για βιαιοπραγίες, σημείο που θα κρίνει αν επιβληθεί αφαίρεση βαθμών. «Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν βιαιοπραγίες και να μην υπάρχουν φθορές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν προκύπτει καν φθορά. Αρνούμαστε το στοιχείο της βιαιοπραγίας. Υπάρχει σαφής διαφορά στην ρίψη αντικειμένων και στη βιαιοπραγία», είπε.

Read previous post:
Σ. Φάμελλος: Να αποτελέσει το Περιβάλλον πεδίο κοινής δραστηριότητας

Να αποτελέσει το Περιβάλλον πεδίο κοινής δραστηριότητας, αφού τα περιβαλλοντικά θέματα δεν αφορούν μόνο τον εργαζόμενο, τον επιχειρηματία, μόνο μία...

Close