Αυτοί που δίνουν πρέπει να βάζουν όρια επειδή αυτοί που παίρνουν σπάνια το κάνουν. - Henry Ford, 1863-1947, Αμερικανός βιομήχανος

H Abarth θα αποτελέσει την επίσημη μάρκα του πρώτου πάρκου μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Ντουμπάι

12 Δεκεμβρίου, 2019

H Abarth θα αποτελέσει την επίσημη μάρκα του πρώτου πάρκου μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Ντουμπάι. Θα είναι η πρώτη φορά που τα μοντέλα του «Σκορπιού» θα είναι τα επίσημα οχήματα ενός αυτοκινητοδρομίου.

Η ιταλική εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με το Dubai Autodrome, το πρώτο ολοκληρωμένο πάρκο μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα, ώστε τα μοντέλα της να είναι τα επίσημα οχήματα του συγκροτήματος για το 2020. Με τα μοντέλα της μάρκας να ξεχωρίζουν για το δυναμικό χαρακτήρα τους, τις επιδόσεις, αλλά και τις απεριόριστες επιλογές εξατομίκευσης, η Abarth απολαμβάνει ένα υψηλό επίπεδο εκτίμησης και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σημειώνεται, ότι οι εγκαταστάσεις του Dubai Autodrome περιλαμβάνουν μία πίστα προδιαγραφών FIA 5,39 χιλιομέτρων με 6 διαφορετικές διαμορφώσεις, σχολή αγωνιστικής οδήγησης, πίστες καρτ και πλήθος βοηθητικών εγκαταστάσεων. Βρίσκεται μόλις 25 λεπτά από το κέντρο του Ντουμπάι και αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες από το εξωτερικό.

Κ.Π.

Read previous post:
Χωρίς κόσμο το ντέρμπι «αιωνίων»

Οριστικά χωρίς τους φιλάθλους του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στα δύο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

Close