Ηγετική ικανότητα σημαίνει να οδηγείς τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που δεν θέλουν να κάνουν και να τους αρέσει. Harry Truman, 1884-1972, Αμερικανός πρόεδρος

Η 1η Flea Market από φοιτητικές ομάδες του ΑΠΘ

19 Φεβρουαρίου, 2020

Μία υπαίθρια αγορά δημιούργησαν φοιτητικές εθελοντικές ομάδες του ΑΠΘ για να φέρουν κοντά τους, ακόμη περισσότερα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, ενισχύοντας παράλληλα τα έσοδα για τη χρηματοδότηση των δράσεών τους. Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση Flea Market, που πραγματοποιείται με τη στήριξη των Πρυτανικών Αρχών του Αριστοτελείου. 
Από το πρωί στο προαύλειο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ οι ομάδες διαθέτουν στο κοινό αντικείμενα που κατασκευάζουν, προϊόντα με τον λογότυπό τους, διακοσμητικά είδη, second hand αντικείμενα, ενημερώνοντας για δράσεις τους σε τομείς όπως το πρόγραμμα μαθησιακής κινητικότητας Erasmus, τη συμμετοχή τους σε ευρωπαϊκούς φοιτητικούς διαγωνισμούς, τη διοργάνωση εκστρατειών για την υγεία ή για την προστασία του περιβάλλοντος.
“ Κύριος στόχος μας είναι να μας γνωρίσει ο κόσμος. Ουσιαστικά προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις σπουδές μας. Διοργανώνοντας ομιλίες, workshops και ταξίδια γνωρίζουμε καλύτερα το επάγγελμά μας, τις προοπτικές μας, γνωριζόμαστε μεταξύ μας”, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο φοιτητής Γιάννης Φρατζεσκάκης, μέλος της αποτελούμενης από φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ ομάδα IAESTE Thessaloniki. Τα αντικείμενα που διαθέτει η ομάδα προς πώληση είναι χειροποίητες μολυβοθήκες από τσιμέντο και βραχιόλια -“ μάρτηδες”.
Η υπαίθρια αγορά θα λειτουργήσει και αύριο Πέμπτη από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 μμ.
Σ.Α.
 

Read previous post:
Η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Άρσεναλ (live streaming)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, και από πλευράς παικτών της ομάδας ο Κώστας Τσιμίκας θα μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου που...

Close