Ελεύθερη κοινωνία είναι εκείνη όπου είναι ασφαλές να είσαι αντιδημοφιλής. - Adlai Stevensson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

Gucci και Prada στην Ψηφιακή Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο στα μέσα Ιουλίου

1 Ιουλίου, 2020

Το Ιταλικό Επιμελητήριο Μόδας (Camera Nazionale della Moda Italiana) ανακοίνωσε το πρόγραμμα των σχεδιαστών που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021 στην ψηφιακή Εβδομάδας Μόδας στα μέσα Ιουλίου στο Μιλάνο, αντί για τις παραδοσιακές επιδείξεις που έχουν ακυρωθεί λόγω της πανδημίας της COVID-19.

Το Ιταλικό Επιμελητήριο Μόδας ανακοίνωσε ότι η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο θα διοργανωθεί τον Σεπτέμβριο κανονικά με live επιδείξεις μόδας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους οίκους Prada, Gucci, Ermenegildo Zegna, Missoni και Salvatore Ferragamo, οι οποίοι είναι μεταξύ των 37 που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή με εικονικές επιδείξεις μόδας. Οι οίκοι Dolce & Gabbana και Etro θα διοργανώσουν live παρουσιάσεις.

Ο Κάρολο Καπάζα πρόεδρος του Επιμελητηρίου ανέφερε σε δήλωσή του: «Η Ψηφιακή Εβδομάδα Μόδας γεννήθηκε ως απάντηση στην κοινωνική αποστασιοποίηση και τη δυσκολία στα ταξίδια που επιβάλλεται από την παγκόσμια κατάσταση υγείας, αλλά επιδιώκει επίσης να είναι μια δυναμική λύση στις πολυπλοκότητες του παρόντος». Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο τον Σεπτέμβριο θα συμπεριλάβει τις ψηφιακές εκδηλώσεις ως ένα δημιουργικό εργαλείο για την υποστήριξη των φυσικών επιδείξεων μόδας «όταν θα είναι δυνατόν να επιστρέψουμε σε πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις, οι οποίες παραμένουν θεμελιώδεις για την προώθηση της τεράστιας παραγωγής και της δημιουργικής αξίας του Made in Italy».

 

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Ολοκληρώθηκε η αρχιτεκτονική ανανέωση της ακροποταμιάς στην Πράγα

Επί δέκα χρόνια εργαζόταν ο αρχιτέκτονας Petr Janda και το γραφείο του, «Brainwork» στην αρχιτεκτονική ανανέωση της ακροποταμιάς στην Πράγα.

Close