Οι περισσότεροι άνθρωποι της δράσης πιστεύουν στην μοίρα και οι περισσότεροι άνθρωποι της σκέψης πιστεύουν στην πρόνοια. Honore de Balzac, 1799-1850, Γάλλος συγγραφέας

Γ.Tάσιος: Δεν υπάρχουν προβλήματα σε ό,τι αφορά τη διαμονή των τουριστών στη Χαλκιδική»

11 Ιούλιος, 2019

«Το μήνυμα που πρέπει να βγει προς τα έξω αυτήν τη στιγμή είναι ότι «η Χαλκιδική μπορεί», καθώς γίνονται εντατικές προσπάθειες να αποκατασταθούν οι ζημιές από ένα ομολογουμένως ακραίο καιρικό φαινόμενο που χτύπησε την περιοχή» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος.  
Ο κ.Τάσιος είπε ότι ξημέρωσε μια δύσκολη μέρα για τη Χαλκιδική και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των θυμάτων από την κακοκαιρία, η οποία όπως ανέφερε έπληξε ανθρώπους που ήταν απροετοίμαστοι στον δρόμο. 
«Αυτή τη στιγμή δεν είναι της παρούσης να συζητάμε άλλα θέματα, καθώς ο τρόπος που διαχειριζόμαστε κρίσεις δεν αφορά μόνο τη Χαλκιδική αλλά συνολικά τη χώρα» είπε και πρόσθεσε ότι σε ό,τι αφορά τη διαμονή των τουριστών, δεν υπάρχουν προβλήματα καθώς δεν έχουν σημειωθεί ζημιές σε δωμάτια, παρά μόνο σε εξωτερικούς χώρους. 
«Γίνεται ένας σημαντικός αγώνας αυτήν τη στιγμή. Να σημειωθεί ότι ο νομός έχει μπει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και μπορούν όσοι έχουν ζημίες να τις δηλώσουν για να αποκατασταθούν σταδιακά» επισήμανε ο κ.Τάσιος. 
Πρόσθεσε επίσης ότι όταν υπάρχει προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα από τις Αρχές, οι άνθρωποι πρέπει να είναι προσεκτικοί, να την λαμβάνουν σοβαρά υπόψη και να κάθονται στα σπίτια τους.
 
Τη συνέντευξη πήρε ο Σωτήρης Κυριακίδης

Read previous post:
Γούντι Άλεν: Χάρη στον Τραμπ έχουμε την καλύτερη σάτιρα

Ο αμερικανός σκηνοθέτης Γούντι 'Αλεν δήλωσε ότι χάρη στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ έχουμε στις ΗΠΑ το καλύτερο σατιρικό χιούμορ εδώ...

Close