Πολιτική ισχύς είναι αυτό που φυτρώνει από την κάννη ενός όπλου. Μάο Τσε Τουνγκ, 1893-1976, Κινέζος ηγέτης.

Γραμματόσημο από τα ΕΛΤΑ για την Παγκόσμια ημέρα της Μέλισσας

24 Μαΐου, 2018

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αναδεικνύουν τον 1ο Παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας Μέλισσας με την έκδοση και κυκλοφορία της Αναμνηστικής Σειράς γραμματοσήμων «20 Μαΐου – Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας», θέλοντας να συμβάλλουν με αποφασιστικότητα στην προσπάθεια που κάνουν όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε., με κεντρικό στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζουν οι μέλισσες και οι άλλοι επικονιαστές στη διατήρηση της βιοποικιλότητας, προειδοποιώντας ταυτόχρονα για τον φθίνοντα αριθμό τους.

Είμαστε κοντά, τονίζουν, σε όποια πρωτοβουλία ή δράση ευαισθητοποιεί σημαντικές δομές της κοινωνίας μας, ταξιδεύοντας το μήνυμα, μέσω των γραμματοσήμων, σε όλο τον κόσμο!

Η επίσημη παρουσίαση της σειράς πραγματοποιήθηκε χθες σε συνεργασία με το Μελισσοκομικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Σαρωνικού «Το Κεντρί».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Σλοβενίας Ανίτα Πίπαν, ο αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ.Τσιρώνης, οι Βουλευτές Αττικής Π. Σκουρολιάκος καιΓ. Βλάχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Π. Φιλίππου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής σε θέματα Περιβάλλοντος κ. Α. Αναγνωστόπουλος, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Το Κεντρί” Π. Ακρίβος

Read previous post:
Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες θα προσλαμβάνουν στο εξής και παιδιά μεταναστών

Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες θα επιτρέψουν για πρώτη φορά να ενταχθούν στις τάξεις τους παιδιά μεταναστών ενώ, επίσης για πρώτη...

Close