Όταν βάζεις δόλωμα σε μια φάκα, ν’ αφήνεις χώρο και για το ποντίκι. - Hector Hugh Munro

Γλέζος: Σπάσαμε τα μούτρα του φασισμού το 1940, το ίδιο θα γίνει και τώρα

9 Φεβρουαρίου, 2015

Ο Μανώλης Γλέζος αναφέρθηκε στη στάση που κρατά ο Αλέξης Τσίπρας απέναντι στους Ευρωπαίους λέγοντας ότι οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης του θύμισαν το γράμμα του Ζαχαριάδη το 1940.

«Αυτοί θα τηρήσουν όλη τη δυνατότητα που έχουν, θα παρουσιάσουν μερικούς με χαμόγελα, μερικούς με μια λύση συμβιβαστική, μερικούς με σκληρή γραμμή. Είναι κατανεμημένοι οι ρόλοι που έχουν παίξει ως τώρα και που θα συνεχίζουν να τους παίζουν. Εμείς, σε όσους έρθουν με χαμόγελα θα θυμηθούμε την ελληνική παροιμία φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Mega.

Ο κ. Γλέζος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η έκβαση των συζητήσεων με την Ευρώπη θα εξαρτηθεί από το εάν η Ελλάδα επιμείνει στις θέσεις της: «Θεωρώ ότι όπως σπάσαμε τα μούτρα του φασισμού το 1940, όπως τότε, μόνο ο ελληνικός λαός με το έπος του 1940-41 κατέρριψε το μύθο του αήττητου άξονα θα γίνει το ίδιο αρκεί να αντισταθούμε σε όλων των ειδών τις περιπτώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο οευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Read previous post:
Λονδίνο: Διαμαρτυρία μουσουλμάνων για τα σκίτσα με τον Μωάμεθ

Την Κυριακή περίπου 1.000 Βρετανοί Μουσουλμάνοι διαδήλωσαν στο κέντρο του Λονδίνου ενάντια στην «προσβλητική απεικόνιση» του προφήτη Μωάμεθ από το...

Close