Όποιο κόμμα ισχυρίζεται ότι έβρεξε κατόπιν ενεργειών του, δεν θα πρέπει να εκπλήσσεται ότι οι αντίπαλοί του το κατηγορούν για την ξηρασία. Dwight Whithney Morrow, 1873-1931, Αμερικανός δικηγόρος

Γκριεζμάν: «Άκουσα πολλά σχόλια, θα μιλήσω στο γήπεδο»

23 Νοεμβρίου, 2020

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα το 2019 και ήταν το «colpo grosso» εκείνης της μεταγραφικής περιόδου, ο επιθετικός που πήγε στη Βαρκελώνη για να αλλάξει τις ισορροπίες.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν ονειρευτεί να… επανασυναρμολογήσει την τριπλέτα των ονείρων τους, εκείνη που συγκροτούνσα οι Λέο Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ, αντικαθιστώντας το τελευταίο με τον Γκριεζμάν. 

Μέχρι στιγμής, πάντως, αυτός ο «γάμος» δεν φαίνεται να έχει δώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο Γάλλος επιθετικός πασχίζει πολύ για να προσαρμοστεί στο καταλανικό παιχνίδι, ενώ δεν λείπουν οι κριτικές, αλλά και οι φήμες για έλλειψη συνεννόησης με τον Μέσι.

Τελικά, ήταν ο ίδιος ο παγκόσμιος πρωταθλητής που αποφάσισε να λύσει τη σιωπή, μιλώντας στο Movistar+. «Δεν μιλώ δημοσίως από την ημέρα της παρουσίασής μου στην Μπαρτσελόνα, όπως είπα κι εκείνη την ημέρα δεν θέλω να μιλώ εκτός αλλά μόνο στο γήπεδο», υπογράμμισε ο Γκριεζμάν. 

«Αυτός είμαι εγώ και τα πράγματα είναι καλύτερα για μένα με την μπάλα στα πόδια μου. Αλλά νομίζω ότι είναι καιρός να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, εδώ και πολύ καιρό ακούω πράγματα και σχόλια και είπα πως αυτό πρέπει να σταματήσει», πρόσθεσε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ