Είναι ένας από τους βασικότερους κανόνες για τους πωλητές, να παινεύουν τις άσχημες πλευρές και να αφήνουν τα καλά σημεία να μιλήσουν μόνα τους. Robertt Smith Surtees, 1805-1864, Βρετανός συγγραφέας

Γκουρβενέκ: «Ιστορική στιγμή η πρωτιά στον όμιλο»

9 Δεκεμβρίου, 2021

    Για ιστορική στιγμή έκανε λόγο, ο Ζοσλέν Γουρβενέκ, λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη της Λιλ επί της Βόλφσμπουργκ με 3-1, αποτέλεσμα που έφερε την γαλλική ομάδα στους «16» του Champions League.

    «Το σενάριο του αγώνα ήταν τέλειο σε σύγκριση με αυτό που περιμέναμε. Ξέραμε ότι το να ανοίξουμε γρήγορα το σκορ, θα ήταν ιδανικό και αυτό συνέβη», σχολίασε ο έμπειρος προπονητής της Λιλ και συνέχισε: «Γενικά, ήμασταν σταθεροί και θα μπορούσαμε ακόμη και να είχαμε σκοράρει 4 ή 5 φορές. Ενα από τους βασικούς στόχους, ήταν να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να διατηρήσουμε τον πνευματικό έλεγχο, να παραμείνουμε στο παιχνίδι μας, να αγνοήσουμε την διαιτησία και να είμαστε πειθαρχημένοι. Παραμείναμε συγκεντρωμένοι και η συλλογική απόδοση ήταν εξαιρετική. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Λιλ τερματίζει πρώτη στον όμιλό της και είναι μία ιστορική στιγμή. Μια σημαντική στιγμή στην Ιστορία του συλλόγου και είμαστε πολύ υπερήφανοι που μπορούμε να την προσφέρουμε σε φιλάθλους, εργαζόμενους κι εθελοντές. Όποια κι αν είναι η κλήρωση την Δευτέρα, είναι μια στιγμή, που θα «σημαδέψει» την Ιστορία του συλλόγου».
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ