Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι α διερωτάσαι τι σφάλμα είναι ικανοί α κάνουν. Karl Popper, 1902-1994, Αγγλοαυστριακός φιλόσοφος

Γκουαρντιόλα: «Αν θέλετε τον Χάαλαντ είναι εύκολο: επικοινωνήστε με τη Μάντσεστερ Σίτι και ρωτήστε».

5 Φεβρουαρίου, 2024

Φήμες και δημοσιεύματα σε αυτή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που έχει πλέον κλείσει για τα κορυφαία πρωταθλήματα, είχαν αναφορά και στον Έρλινγκ Χάαλαντ.

 Έτσι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δίστασε να σχολιάσει το ενδιαφέρον συλλόγων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Νορβηγό διεθνή επιθετικό, την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2027.

 «Τι νομίζετε; Ότι δεν θέλουμε ο Έρλινγκ να μείνει εδώ για μια δεκαετία; Θέλουμε να μείνει για πολύ, πολύ», είπε ο προπονητής των «Πολιτών».  
 «Δεν ασχολούμαι με τις προτάσεις για τον παίκτη. Αυτό έχει να κάνει πάντα με την επιθυμία του παίκτη και του συλλόγου. Μένεις ή θέλεις να φύγεις; Έφτασε την περασμένη σεζόν και ο αντίκτυπός του ήταν απίστευτος και αυτή τη σεζόν. Τι θα συμβεί στο μέλλον δεν ξέρω, ειλικρινά, αλλά είμαστε χαρούμενοι που το έχουμε. Ελπίζω να είναι χαρούμενος που  βρίσκεται μαζί μας. Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι λέει ο κόσμος», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας πότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση: 
 «Αυτό θα συμβεί όταν ο Έρλινγκ αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του ή όχι. Όταν ο σύλλογος αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιο ή όχι. Ή όταν έχουμε πιθανές προτάσεις για αυτόν ή όχι. Αν θέλετε τον Έρλινγκ είναι εύκολο: επικοινωνήστε με τη Μάντσεστερ Σίτι και ρωτήστε».

 A. Bαζογιάννης