Στα χρόνια των πολιτικών ταραχών, η μεγαλύτερη δυσκολία δεν είναι να κάνεις το καθήκον σου, αλλά να ξέρεις ποιο είναι καθήκον σου - Louis Gabriel de Bonald

Γκεστ σταρ» στο Fed Cup στο Τατόι ο Γκαέλ Μονφίς

20 Απριλίου, 2018

    Το Fed Cup, που διεξάγεται στο Τατόι, έχει κι έναν… γκεστ σταρ, που με το δίκιο του έχει τραβήξει και αυτός το ενδιαφέρον, παρ όλο που δεν το επιδίωξε. Ο λόγος για τον Γκαέλ Μονφίς, που έχει έρθει στην Αθήνα και αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί την προετοιμασία του για την χωμάτινη περίοδο και το Ρολάν Γκαρός, στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Tatoi Club. 

    Ο κάτοχος επτά τίτλων, Γάλλος τενίστας, πριν δύο χρόνια Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη και σήμερα Νο 42, συγκεντρώνει αρκετό κόσμο σε κάθε προπόνησή του και αρκετά επιφωνήματα θαυμασμού στα δυνατά χτυπήματά του. 

    Ευχάριστος και προσφιλής, διασκεδάζει με τον κόσμο που τρέχει να φωτογραφηθεί μαζί του και μετά από κάθε προπόνηση, υπάρχει μια ολόκληρη… ουρά από πιτσιρίκια, που περιμένει ένα αυτόγραφό του. 

    Όμως και οι αθλήτριες του Fed Cup ενθουσιάστηκαν όταν τον είδαν και ειδικά οι νεότερες σε ηλικία, όπως αυτές της ομάδας της Δανίας, έτρεξαν αμέσως να φωτογραφηθούν, να τον γνωρίσουν και να συνομιλήσουν μαζί του. 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Χρόνια Πολλά ΠΑΟΚ!

    Ενεννήντα δυο (92) χρόνια ζωής και λειτουργίας, με επιτυχίες, και διακρίσεις, πίκρες και χαρές, τίτλους και δράση αθλητική αλλά...

Close