Πολλοί ζητούν από την κυβέρνηση να προστατέψει τον καταναλωτή. Ένα πολύ πιο επείγον πρόβλημα είναι να προστατευθεί ο καταναλωτής από την κυβέρνηση - Milton Friedman

Γιώργος Στεργίου: «Η ΝΔ βρίσκεται σε διαρκή όσμωση με την κοινωνία»

11 Σεπτέμβριος, 2019

«Ο βασικός ρόλος της ΝΔ δεν είναι άλλος από αυτόν που έχει παίξει με συνέπεια από την ίδρυση της, δηλαδή να βρισκόμαστε σε διαρκή όσμωση με την κοινωνία, να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες και τους προβληματισμούς των πολιτών και να τους εκφράζουμε αξιόπιστα. Όπως το κάναμε στο παρελθόν, έτσι θα το κάνουμε και στο μέλλον. ‘Αρα λοιπόν αυτό είναι το διακύβευμα για τη ΝΔ το επόμενο διάστημα.»

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργος Στεργίου, σε δηλώσεις που έκανε σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα, με αφορμή την παρουσία του στο δεύτερο προσυνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Επίσης, ο Γιώργος Στεργίου επεσήμανε ότι «έχουμε μπει σε μία πολύ ενδιαφέρουσα εποχή μετά την εκλογική νίκη της 7ης Ιουλίου, όπου η ΝΔ, ως κομματικός οργανισμός, μπορεί και πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις που έρχονται.»

Όσον αφορά στην ΟΝΝΕΔ, είπε ότι το συνέδριο της νεολαίας θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου, όπου και θα εκλεγεί ο νέος πρόεδρος της νεολαίας».

Σχετικά με την εκλογή του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ, ο Γιώργος Στεργίου είπε ότι «όπως όλα δείχνουν, νέος πρόεδρος θα είναι ένας πατρινός, ο Παύλος Μαρινάκης, γιατί μάλλον θα είναι και ο μοναδικός υποψήφιος.»

Τέλος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πάτρα, ο Γιώργος Στεργίου συναντήθηκε με τους βουλευτές της ΝΔ στην Αχαΐα και με κομματικά στελέχη.

Read previous post:
Καλοδεχούμενοι οι δήμαρχοι που κρατούν αποστάσεις από την «τρομοκρατία» δηλώνει ο πρόεδρος Ερντογάν

Οι Τούρκοι δήμαρχοι οι οποίοι κρατούν αποστάσεις από τρομοκρατικές οργανώσεις και από παραβιάσεις του νόμου «είναι καλοδεχούμενοι» δήλωσε ο Τούρκος...

Close