Είναι αδύνατο να μιλήσεις με τέτοιον τρόπο ώστε να μην μπορείς να παρεξηγηθείς. Karl Popper, 1902-1994, Αγγλοαυστριακός φιλόσοφος

Γιώργος Πατούλης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ο Γκάλης αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας»

25 Δεκεμβρίου, 2017

Το κλειστό του Αγίου Θωμά το Σάββατο έζησε μοναδικές στιγμές, με μερικούς από τους κορυφαίους του ελληνικού μπάσκετ να τιμούν τον Νίκο Γκάλη. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) τόνισε ότι η παρουσία του «γκάνγκστερ» αποτελεί σταθμό για το Δήμο Αμαρουσίου. Τον χαρακτήρισε «εθνικό κεφάλαιο» ενώ όταν του ζητήθηκε να κάνει μια ευχή για τη νέα χρονιά, είπε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η Ελλάδα θα βρεθεί στην εποχή της ανάπτυξης.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη στη ΑΠΕ-ΜΠΕ:
 
ΕΡ: Ο Δήμος σας ζει ιστορικές στιγμές κι ο κόσμος τίμησε τον Νίκο Γκάλη στο κλειστό του Αγίου Θωμά…
«Ο Νίκος Γκάλης είναι εθνικό κεφάλαιο και χαίρομαι που είδα μπροστά στα μάτια μου την αγάπη των παιδιών, που δεν είχαν γεννηθεί όταν ο Γκάλης μεγαλουργούσε, αλλά το σύμβολό του παραμένει ανεξίτηλο. Στην εποχή που η χώρα χρειάζεται να πάει μπροστά και να κάνει την ανάτασή της, χρειάζονται άνθρωποι που έχουν δώσει στη χώρα, όπως ο Νίκος Γκάλης. Εμείς ως Δήμος νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά που μπορέσαμε να έχουμε αυτό τον μεγάλο αθλητή. Τον μεγαλύτερο αθλητή σε συλλογικό επίπεδο που είχε η χώρα μας».

 

ΕΡ: Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει ζήσει μεγάλες αθλητικές στιγμές. Αυτή, όμως, είναι ξεχωριστή;
«Είναι σίγουρο ότι η παρουσία του Νίκου Γκάλη στον Αγιο Θωμά είναι σταθμός. Σε ένα στάδιο που έχει ζήσει ωραίες μπασκετικές στιγμές και πιστεύουμε ότι θα τις ξαναζήσει. Η παρουσία ενός ανθρώπου που είναι εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα μας είναι σημαντική».

 

ΕΡ: Μια διοργάνωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα κλείνει την χρονιά. Τι θα θέλατε να ευχηθείτε στον κόσμο;
«Πιστεύω ότι από την εποχή της φιλανθρωπίας θα πάμε στην εποχή της ανάπτυξης. Μέχρι να βρεθούμε εκεί θα είμαστε κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Μιρέλα Μανιάνι στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Η πιο άτυχη στιγμή της καριέρας μου ήταν στο Σίδνεϊ όταν έχασα το χρυσό μετάλιο»

Μπορεί να έχει...

Close