Είμαστε σε μια κοινωνία που οι πίτσες φτάνουν πιο γρήγορα από την αστυνομία. - Claude Chabrol

Γιοβάνοβιτς: «Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε τίποτα»

25 Ιουλίου, 2021

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Η ήττα με… κάτω τα χέρια απ’ την Άλκμααρ με 3-0 στο δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού επί ολλανδικού εδάφους προβλημάτισε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως η ολλανδική ομάδα ήταν πολύ καλύτερη σε όλα τα επίπεδα και πως οι «πράσινοι» δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να κάνουν κάτι με την μπάλα στα πόδια.

«Παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι πολύ ανώτερος σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά όσο και ποιοτικά. Με τον τρόπο παιχνιδιού τους και την σοβαρότητα τους, δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο.

Ήταν ένα φιλικό που ένας προπονητής δεν μπορεί να βγάλει πάρα πολλά συμπεράσματα, γιατί δεν μας δόθηκε καμία ευκαιρία να κάνουμε κάτι με την μπάλα στα πόδια.

Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος σε όλες τις φάσεις παιχνιδιού και δεν είχαμε ευκαιρία να κάνουμε κάτι περισσότερο στο σημερινό παιχνίδι» τόνισε ο 59χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Είμαστε σε φάση όπου τα φιλικά είναι πιο δυνατά από αυτά που θα μπορούσαμε να έχουμε σε αυτή την φάση. Και το πρώτο ήταν δυνατό, ιδιαίτερα αυτό σήμερα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα και λόγω των αντιπάλων.

Δεν είναι και εύκολο, αυτή την στιγμή έτσι όπως είμαστε, αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις να το μεταφέρουμε και στο γήπεδο. Θα χρειαστεί πολύ δουλειά και υπομονή. Βλέπουμε τις καταστάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως χρόνο με τον χρόνο θα βελτιωθεί και η δική μας εικόνα».