Το πρώτο προαπαιτούμενο του πολιτισμού είναι η Δικαιοσύνη. Ζίγκμουντ Φρόυντ, 1856-1939, Αυστριακός ψυχίατρος

Γιαννακόπουλος: «Έσπασαν καρδιές, κέρδισε ο καλύτερος»

7 Δεκεμβρίου, 2019

Σε δήλωση προέβη αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού, με 99-93 στην παράταση, επί του Ολυμπιακού, στο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρατήρησε πως «το ελληνικό μπάσκετ παραμένει στην κορυφή της Ευρώπης» για να προσθέσει: «Ήταν ένας αγώνας που έσπασαν καρδιές και κέρδισε ο καλύτερος». 

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε μετά τη νίκη της ομάδας του στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague: «Συγχαρητήρια για αυτό το φανταστικό παιχνίδι. Αποδεικνύεται ότι το ελληνικό μπάσκετ παραμένει στην κορυφή της Ευρώπης. Ήταν ένας αγώνας που έσπασαν καρδιές και κέρδισε ο καλύτερος. Ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια. Κάποιος θα τερματίσει πιο πάνω, κάποιος πιο κάτω στη βαθμολογία. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα προχωρήσουμε καλύτερα και θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας, για να προκριθούμε στην οκτάδα και στη συνέχεια στο Final Four. Καλή συνέχεια σε όλους».

Read previous post:
Συγχαρητήρια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο στον Βαζαίο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Ανδρέα Βαζαίο για την κατάκτηση του Χρυσού στα 200μ....

Close