Τα μόνα πράγματα που μπορεί κανείς να θαυμάζει για πολύ, είναι τα πράγματα που θαυμάζει χωρίς να ξέρει γιατί. Jean Rostand, 1894-1977, Γάλλος επιστήμονας & φιλόσοφος

Γιακίν: «Κάναμε μία ώριμη εμφάνιση». Σονγκ: «Όλα παραμένουν πιθανά»

24 Νοεμβρίου, 2022

ΜΟΥΡΑΤ ΓΙΑΚΙΝ (Προπονητής Ελβετίας): «Κάναμε μία ώριμη εμφάνιση. Θα μπορούσαμε να παίξουμε δύο με τρεις φορές ταχύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια στην τελική προσπάθεια ή θα μπορούσε να υπάρχει κάποιος άλλος σκόρερ. Θα πρέπει να είμαστε πιο ακριβείς και συμπαγείς απέναντι στη Βραζιλία (σ.σ. επόμενος αντίπαλος της Ελβετίας). Δεν θα είναι ίδιο παιχνίδι, το γνωρίζουμε αυτό. Αλλά προς το παρόν ας χαρούμε τη στιγμή. Θα είμαστε έτοιμοι απέναντι στη Βραζιλία».

ΡΙΓΚΟΜΠΕΡ ΣΟΝΓΚ (Προπονητής Καμερούν): «Υπάρχει ένα συναίσθημα απογοήτευσης. Θέλαμε περισσότερα, αλλά ξέρετε, το ποδόσφαιρο στο υψηλό επίπεδο κρίνεται στις λεπτομέρειες. Υπήρξε μία χαλάρωση και δεχθήκαμε γκολ. Σε αυτή τη φάση, το σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και βρισκόμαστε πλέον σε μία κατάσταση όπου όλα τα επόμενα παιχνίδια θα είναι καθοριστικά. Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε, είχαμε ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αλλά ξέρουμε ότι όλα παραμένουν πιθανά. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες, αλλά και να τους δώσω να καταλάβουν τι είναι το υψηλό επίπεδο. Οι λεπτομέρειες είναι οι πιο σημαντικές, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος».