Το μέλλον ανήκει στους ανθρώπους που βλέπουν τις δυνατότητες προτού αυτές γίνουν προφανείς. Theodore Levitt, 1925-2006, Αμερικανός οικονομολόγος.

Για «σταδιακή απαξίωση» και «πορεία προς το λουκέτο της ΕΒΖ» κάνει λόγο η «Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία»

18 Μάρτιος, 2019

Για «σταδιακή απαξίωση» και «πορεία προς το λουκέτο της ΕΒΖ» κάνει λόγο η περιφερειακή παράταξη «Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία – Αντικαπιταλιστική Αριστερά». «Η υποβολή της αίτησης υπαγωγής της EBZ στο άρθρο 106Β του Πτωχευτικού Κώδικα, όπως έχει ήδη  συμφωνηθεί  με τον βασικό πιστωτή της εταιρείας, την Τράπεζα Πειραιώς απλά καθυστερεί ενώ η παραγωγή τεύτλων για άλλη μια χρονιά θα σαπίσει στα χωράφια» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση. 
Παράλληλα, σημειώνεται, ότι η «ΕΕ κατάφερε τελικά να μετατρέψει την Ελλάδα σε χώρα εισαγωγέα ζάχαρης», τονίζεται ότι η θέση της πλειοψηφίας των αγροτών έχει επιδεινωθεί και καλούνται οι εργαζόμενοι και οι αγρότες να παλέψουν «για έξοδο από την ΕΕ και ανατροπή αυτής της πολιτικής».
 

Read previous post:
Συνεργασία της ΕΣΑμεΑ με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας με στόχο την προώθηση της ασφάλειας των πολιτών και της αυτονομίας των ΑμεΑ

Επικίνδυνη οδήγηση, παραβίαση ορίου ταχύτητας και φωτεινού σηματοδότη, ομιλία στο κινητό, στάθμευση αυτοκινήτων και δικύκλων πάνω στα πεζοδρόμια ή σε...

Close