Πίστη είναι κάτι για το οποίο θα πέθαινες, δόγμα είναι κάτι για το οποίο θα σκότωνες. Αυτό κάνει όλη τη διαφορά. Tony Benn, 1925-2014, Βρετανός πολιτικός

«Για να υπάρξει κρατική ελεημονύνη υπήρξε οικονομική βαρβαρότητα»

20 Απριλίου, 2018

Την εκτίμηση ότι «για να υπάρξει κρατική ελεημοσύνη προϋπήρξε οικονομική βαρβαρότητα» εξέφρασε, σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων λέγοντας ότι «όπως απεδείχθη τα σκληρά μέτρα που ελάμβανε ο κ. Τσίπρας απέβλεπαν στη δημιουργία τεχνητού πλεονάσματος μετά από βαριά υπερφορολόγηση και κύμα ανεργίας». Σύμφωνα με την ανακοίνωση «τα σκληρά μέτρα ελήφθησαν από τον κ. Τσίπρα για να υπάρξει ο κουμπαράς, ώστε να δοθούν τα κοινωνικά μερίσματα, που τελικά κατά πλειοψηφία έλαβαν ξένοι πολίτες που εργάζονται στην Ελλάδα και εκάλυπταν τα τεθέντα κριτήρια».

 

« Η μεγάλη ανάγκη εξοπλισμών βρίσκεται στην πολεμική αεροπορία»

Την άποψη ότι «η μεγάλη ανάγκη εξοπλισμών βρίσκεται στην πολεμική μας αεροπορία, όπου πρέπει να γίνει παραγγελία 30 αεροσκαφών πέμπτης γενιάς F-35 εκφράζει, σε ανακοίνωσή της η Ένωση κεντρώων σχολιάζοντας τα όσα είπε ο υπουργός κ. Κουβέλης για τις δυο φρεγάτες που θα μας παραδώσει η Γαλλία με leasing.

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων διερωτάται: «Η κυβέρνηση τι περιμένει; Πρώτα να επιτεθεί η Τουρκία και μετά να γίνει παραγγελία;».

Περισσότερα στη κατηγορία Πολιτική
«Να αναθεωρήσει η κυβέρνηση την πολιτική της στον τομέα ασφάλειας»

«Η ασφάλεια των πολιτών είναι ιερή υποχρέωση της Πολιτείας και προϋπόθεση ελευθερίας και δημοκρατίας» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο...

Close