Η Ρωσία έχει δύο στρατηγούς που μπορεί να εμπιστεύεται: Τους στρατηγούς Ιανουάριο και Φεβρουάριο - Τσάρος Νικόλαος

Για μετατροπή του λιμανιού της Θεσ/νίκης σε βάση του ΝΑΤΟ, κάνει λόγο ο υποψ.δήμαρχος, Σωτ. Ζαριανόπουλος

12 Φεβρουάριος, 2019

Για μετατροπή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης σε βάση του ΝΑΤΟ, κάνει λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Σωτήρης Ζαριανόπουλος σε γραπτή δήλωσή του. 
«Οι Νατοϊκοί δολοφόνοι γέμισαν πάλι το λιμάνι της πόλης με πολεμικά ελικόπτερα και οχήματα. Το μετέτρεψαν πάλι σε βάση του ΝΑΤΟ (όπως το 1999, στον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας), που στην οξυμένη αντιπαράθεση του με τη Ρωσία, αποτελεί «δυνητικό στρατιωτικό στόχο» της τελευταίας, κατά δήλωσή της. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση βάζουν το λαό σε κινδύνους», σημειώνει χαρακτηριστικά. 
    Παράλληλα επισημαίνει ότι το δίλημμα στις εκλογές είναι «με τους υποψήφιους των μνημονίων, με «Θεσσαλονίκη ανοιχτή» στα επικίνδυνα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ ή με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για Θεσσαλονίκη ανοιχτή στις ανάγκες του λαού της, γέφυρα ειρήνης και φιλίας με όλους τους λαούς;». 
Απευθύνει, τέλος, έκκληση για συμμετοχή στο «αντινατοϊκό συλλαλητήριο της Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ0», την ερχόμενη Πέμπτη, στις 18:30, στο Άγαλμα του Βενιζέλου.
 

Read previous post:
Ο Ζ. Ζάεφ αποκάλεσε τη χώρα «Βόρεια Μακεδονία»

Η σημαία του ΝΑΤΟ κυματίζει από σήμερα, δίπλα στη σημαία της μελλοντικής Βόρειας Μακεδονίας, στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της...

Close