Η τέχνη της προόδου είναι να διατηρείς την τάξη μέσα στην αλλαγή και να διατηρείς την αλλαγή μέσα στην τάξη. Alfred North Whitehead, 1861-1947, Βρετανός φιλόσοφος & μαθηματικός

Για λίγους τυχερούς, φιλοξενία με γεύση… πραλίνας φουντουκιού

21 Ιανουαρίου, 2020

Τρεις τυχεροί και οι συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να περάσουν τρεις μέρες στο προσωρινό ξενοδοχείο «Hotella Nutella» που ετοίμασε στη Σονόμα της Καλιφόρνιας η εταιρεία Ferrero Brands, γνωστή παγκοσμίως από την αγαπημένη εκατομμυρίων -μικρών και μεγάλων- νουτέλα.

Το ξενοδοχείο είναι το πρώτο τέτοιου τύπου που ανοίγει η εταιρεία το 2020 και η διακόσμησή του ήταν θεματική εμπνευσμένη εξολοκλήρου από την γνωστή πραλίνα φουντουκιού. Η ταπετσαρία στους τοίχους, οι κουρτίνες και τα μαξιλάρια, μέχρι τα κιλίμια, αλλά και τα μεγαλύτερα του φυσικού μεγέθους βάζα γεμάτα με πραλίνα.

Ο διαγωνισμός, που έληξε στις 8 του περασμένου Δεκεμβρίου, ανέδειξε τρεις τυχερούς, οι οποίοι μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στον προορισμό στις 10 Ιανουαρίου. Τους περίμενε πλειάδα δραστηριοτήτων, όλες με κεντρική ιδέα την πραλίνα, όπως μαθήματα μαγειρικής. Αλλά και πιάτα με νουτέλα που είχαν δημιουργήσει σεφ-διασημότητες, όπως ο σταρ του Food Network Τζέφρι Ζακάριαν ή η βετεράνος κορυφαία σεφ του Bravo Τάνια Χόλαντ.

Read previous post:
Σε λειτουργία η πρώτη πιλοτική μονάδα παραγωγής οξυγόνου από σεληνιακή σκόνη

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος(ESA)άρχισε να παράγει οξυγόνο από προσομοιωμένη σεληνιακή σκόνη (ρηγόλιθο), σε μια πιλοτική μονάδα που είναι εγκατεστημένη στο...

Close