Εκατομμύρια είχαν δει το μήλο να πέφτει, αλλά μόνο ο Νεύτων ρώτησε γιατί. Bernard Baruch, 1870-1965, Αμερικανός επιχειρηματίας & πολιτικός

Για κομματικούς εγκάθετους κάνουν λόγο πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης

27 Αυγούστου, 2019

«Πίσω από την προσπάθεια πηγών της ΝΔ να παρουσιάσουν την κ. Θάνου ως δήθεν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ δεν μπορεί να κρύψει πως ψήφισε μόνη της τις προτάσεις της για την επιτροπή ανταγωνισμού, καθώς κανένα άλλο κόμμα δεν τις στήριξε» αναφέρουν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας πως «από την δήθεν αποκομματικοποίηση με λίγα λόγια φθάσαμε στους κομματικούς εγκάθετους».

Όπως επίσης η ΝΔ δεν μπορεί ούτε να κρύψει ούτε να παραγράψει το γεγονός ότι η κ. Θάνου είχε τύχει ευρύτερης διακομματικής στήριξης όταν είχε προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επιτροπή ανταγωνισμού, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Σημειώνουν δε, ότι η κ. Θάνου είχε σήμερα θεσμική συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατόπιν σχετικού αιτήματος που είχε αποστείλει η ίδια προς όλα τα κόμματα και αντίστοιχες συναντήσεις είχε και με επικεφαλής άλλων κοινοβουλευτικών ομάδων.

Περισσότερα στη κατηγορία Πολιτική
Α. Διαματάρης: Δεν υποστέλλει τη σημαία του αγώνα για Κύπρο ο απόδημος Ελληνισμός,

Ο απόδημος Ελληνισμός ποτέ δεν υπέστειλε την σημαία του αγώνα για την ελευθερία της Κύπρου, ακόμα και όταν στο εσωτερικό...

Close