Ναπολέων Βοναπάρτης, 1769-1821, Γάλλος στρατηλάτης & αυτοκράτοραςΑναφερόμενος στην εφεύρεση του ατμόπλοιου.

Για δεύτερη χρονιά το «All Within My Hands» του «Metallica Scholars»

19 Φεβρουαρίου, 2020

Για δεύτερη χρονιά θα λειτουργήσει το «All Within My Hands», του προγράμματος μετεκπαίδευσης του «Metallica Scholars», μετά το επιτυχημένο πρώτο έτος λειτουργίας του, που είχε ως αποτέλεσμα να απορροφηθεί το 95% των ατόμων που παρακολούθησαν το πρόγραμμα σε θέσεις εργασίας.

Οι σπουδαστές του 2019 ξεπέρασαν κάθε προσδοκία του προγράμματος. Το πρόγραμμα παραμένει επικεντρωμένο στην καταπολέμηση της πείνας και την παροχή βοήθειας στις κοινότητες όλου του κόσμου που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

Η επιχορήγηση παρέχει την υποστήριξη σπουδών σε κοινοτικά κολέγια, τα οποία προσφέρουν δεξιότητες και υπηρεσίες σε φοιτητές που θέλουν να ακολουθήσουν μία παραδοσιακή τέχνη ή κάποιο άλλο πρόγραμμα εκμάθησης.

Στο δεύτερο έτος της πρωτοβουλίας για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές της «Metallica Scholars» έχουν προστεθεί ακόμα πέντε κοινοτικά κολέγια, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 15. Επιπλέον θα δεχτεί επιχορηγήσεις από νέους εταίρους συμπληρώνοντας την συνεισφορά του 1,5 εκατ. δολαρίων του «All Within My Hands».

Read previous post:
Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα KYKLOS 4.0 «Η ΠΙΝΔΟΣ»

Ο Α.Π.Σ.

Close