Η υπερβολική διακυβέρνηση είναι ο πιο μεγάλος κίνδυνος για τις κυβερνήσεις - Κόμης Μιραμπώ

Για αδράνεια και στασιμότητα κατηγόρησε τη διοίκηση Τζιτζικώστα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρ. Γιαννούλης

24 Μάρτιος, 2019

Για αδράνεια και στασιμότητα κατηγόρησε τη διοίκηση του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Χρήστος Γιαννούλης, ενώ με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών είπε ότι ο νυν περιφερειάρχης διεκδικεί τον ρόλο του “ μακεδονάρχη”.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Documento, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» έδωσε το στίγμα της δικής του υποψηφιότητας, επισημαίνοντας ότι «επιλέξαμε στο ξεκίνημα αυτού του αγώνα να χαρτογραφήσουμε την κατάσταση των έργων σε όλους τους θεματικούς τομείς, σε ολόκληρη την Περιφέρεια». «Με δημόσιες παρεμβάσεις μας» πρόσθεσε «αναδείξαμε τις μεγάλες υστερήσεις, με ευθύνη της Περιφέρειας, σε κρίσιμους τομείς, όπως η καταπολέμηση της φτώχειας και η ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων».

Σε ερώτηση σχετικά με το πόσο θα επηρεάσει το αποτέλεσμα της κάλπης η Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Γιαννούλης είπε ότι «η αντιπολίτευση προσπαθεί να κρατήσει ψηλά το θέμα της Συμφωνίας, μιλώντας μόνο με συνθήματα και όχι επί της ουσίας, εκτιμώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα αποκομίσει πολιτικά οφέλη». Όπως σημείωσε, «το ίδιο πράττει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που διεκδικώντας και αυτός, όπως πολλοί άλλοι πλέον, τον ρόλο του «μακεδονάρχη» εμφανίζεται πρόθυμος να κατεβάσει μέχρι και ταμπέλες!». Τόνισε δε την ανάγκη να ξεκινήσει μια ψύχραιμη και ουσιαστική συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι τα αποτελέσματα αυτής της συζήτησης είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της κάλπης του Μαΐου.

Read previous post:
Κ. Γαβρόγλου: Οι αγώνες των προγόνων μας να αποτελέσουν παράδειγμα για το μέλλον

Με την μαθητική παρέλαση στην Αθήνα, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου,...

Close