Νομίζω ότι όλοι συμφωνούν ότι το παρελθόν έχει περάσει - Τζωρτζ Μπους

Γεύση Ελλάδας στην Alimentaria 2018

Mε επτά εταιρείες θα συμμετάσχει η χώρα μας στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών, «Alimentaria 2018», στη Βαρκελώνη, Οι εταιρείες, όπως αναφέρει ενημερωτικό έγγραφο του γραφείου Οικονομικών και εμπορικών Υποθέσων της πρεσβείας μας στη Μαδρίτη είναι: Οικονομοτεχνική, Elbisco, Gristiren, Olymp-Konstantopoulos, Kourellas, Vamvalis Foods και Viosal.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 19 Απριλίου 2018 και είναι η μεγαλύτερη μεταξύ όσων πραγματοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων στην Ισπανία. Ειδικά φέτος, λόγω της παράλληλης διεξαγωγής της έκθεσης με την HOSTELCO (διεθνής έκθεση για τον εξοπλισμό εστιατορίων και ξενοδοχείων), προβλέπεται ότι η διοργάνωση της «Alimentaria» θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών, με ισχυρή διεθνή παρουσία, αυξάνοντας τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των συμμετεχουσών επιχειρήσεων, παρουσιάζοντας νέες πρακτικές και υιοθετώντας υψηλά επίπεδα καινοτομίας. 

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίσουν οι επισκέπτες διαφορετικούς εκθεσιακούς τομείς, όπως, τη σειρά πρωτοβουλιών «The Alimentaria Hub» και «The Alimentaria Experience», καθώς και μια σειρά επιχειρηματικών συζητήσεων ανάμεσα σε εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης, όπως το «Food & Drink Business Meetings», μεταξύ άλλων θεματικών. 

Ο αριθμός των επισκεπτών προβλέπεται να φτάσει τους 150.000, εκ των οποίων 45.000 προέρχονται από το εξωτερικό. Η διοργανώτρια επιτροπή έχει προσκαλέσει 800 αγοραστές από χώρες του εξωτερικού, δηλαδή 30% περισσότερους σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση και ο αριθμός των εκθετών ανέρχεται στους 4.500.

Read previous post:
Αρφά: «Τελειώνει η περιπέτειά μου στην Παρί ΣΖ»

Ο Μπεν Αρφά, που πρόσφατα αναφέρθηκε από ξένα ΜΜΕ ως στόχος του Ολυμπιακού, αποχωρεί από την Παρί Σ.Ζ : «Σύντομα...

Close