Συναίνεση σημαίνει ότι όλοι συμφωνούν να δηλώσουν ομαδικά αυτό που κανένας δεν πιστεύει ατομικά - Abba Eban

Γερμανία: Ο πρόεδρος Στάινμαϊερ αποκτά λογαριασμό στο Instagram

11 Φεβρουάριος, 2019

Ο πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ απέκτησε λογαριασμό στο Instagram, υποσχόμενος ότι θα ενημερώνει ενδελεχώς τους followers του για το έργο του εντός κι εκτός της χώρας.

Ο επικεφαλής του γερμανικού κράτους αφιέρωσε την πρώτη του ανάρτηση σήμερα στο θέμα της διεθνούς διπλωματίας, καθώς ανέβασε φωτογραφίες από τα ταξίδια του στην Κίνα, στη Νέα Ζηλανδία, στο Αφγανιστάν, στην Αιθιοπία, στην Ινδία και στην Ισπανία.

Ο Στάινμαϊερ σκοπεύει, επίσης, να δώσει στους followers του τη δυνατότητα να παρακολουθούν, έστω κι από μακριά, τη ζωή του στο Bellevue Palace, την επίσημη κατοικία του στο Βερολίνο, ενώ υποσχέθηκε να τους «γνωρίσει» τους «πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους» που ζουν στις μεγαλουπόλεις και στην ύπαιθρο της Γερμανίας, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ένα βίντεο που ανήρτησε.

Ο Γερμανός πρόεδρος ακολούθησε το παράδειγμα της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ, καθώς δίνει με τη σειρά του το παρόν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης με δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Ωστόσο, έχει πολύ δρόμο μπροστά του εάν θέλει να την ξεπεράσει στους followers. Η Άγγελα Μέρκελ έχει 817.000 ακολούθους, ενώ το προφίλ του απαριθμεί μόλις μερικές εκατοντάδες.

 

Read previous post:
Δεύτερη αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ από τις δικαστικές ενώσεις για τις δηλώσεις πόθεν έσχες

Πέντε δικαστικές ενώσεις κατέθεσαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας νέα αίτηση ακύρωσης με την οποία ζητούν και πάλι την ακύρωση των...

Close