Το πρώτο πρόβλημα των γονέων είναι να μάθουν στα παιδιά τους πώς να συμπεριφέρονται σε μια καλή κοινωνία, και το δεύτερο είναι να βρουν μια τέτοια κοινωνία. - Robert Orben, 1927- , Αμερικανός ταχυδακτυλουργός

«Γέφυρα»: Επίκαιρη όσο ποτέ η σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων

16 Ιουνίου, 2019

Την ανάγκη να υποστηριχτούν με όλους τους τρόπους τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στην εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου, επισημαίνει η πρωτοβουλία πολιτών «Γέφυρα». Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, συζητήθηκαν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, εκτιμήθηκε ότι η κατεύθυνση της σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων επικαιροποιείται πλέον ακόμα περισσότερο και εκφράσθηκε η ανάγκη να καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε να ανατραπούν οι εκλογικοί συσχετισμοί.

Τα μέλη της πρωτοβουλίας που συμμετέχουν στο πολιτικό συντονιστικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην επικοινωνιακή επιτροπή και στην επιτροπή προγράμματος του σχήματος, ενημέρωσαν τους παριστάμενους για τον κεντρικό προεκλογικό σχεδιασμό και ακολούθησε συζήτηση για τα πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα που αναδεικνύει η εκλογική συγκυρία.

Read previous post:
Ο τραυματισμός του Κέβιν Ντουράντ θα έχει επιπτώσεις σε όλο το ΝΒΑ

Κατακλυσμός συναισθημάτων στη Scotiabank Arena την περασμένη Δευτέρα...

Close