Πολιτισμός είναι η επικράτηση του δικαίου πάνω στη δύναμη, της πειθούς στη βία, του διαλόγου στον μονόλογο, του πνεύματος στην ύλη. - Will Durant, 1885-1981, Αμερικανός ιστορικός & φιλόσοφος

Γεβγκένιεφ αντί Μοστοβόι στην εθνική Ρωσίας

Σε αλλαγή της τελευταίας στιγμής υποχρεώθηκε ο Ρώσος ομοσπονδιακός τεχνικός, μία ημέρα πριν την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας του στο EURO 2020. Ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ αναγκάστηκε να «κόψει» από την αποστολή τον μέσο της Ζενίτ, Αντρέι Μοστοβόι, καθώς το αποτέλεσμα στο τελευταίο τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ήταν «δυσμενές», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, που δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Τη θέση του Μοστοβόι στην αποστολή θα πάρει ο αμυντικός της Ντιναμό Μόσχας Ρόμαν Γεβγκένιεφ.

«Πρέπει να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η περίπτωση θα είναι η μοναδική», δήλωσε ο υπουργός Αθλητισμού της Ρωσίας, Ολεγκ Ματίτσιν, σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.

Η Ρωσία αρχίζει αύριο το βράδυ (12/6, 22:00) τις υποχρεώσεις της στον Β΄ Ομιλο του EURO 2020, υποδεχόμενη στην Αγία Πετρούπολη το Βέλγιο. Στον ίδιο όμιλο βρίσκονται ακόμη η Φινλανδία και η Δανία.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ