Αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας. Γιώργος Κατσιφάρας, 1935-2012, Έλληνας πολιτικός

Γαλανόπουλος: «Είμαστε ΑΕΚ και πρέπει να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

4 Οκτωβρίου, 2019

Δηλώσεις για τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΛ, έκαναν ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Στράτος Σβάρνας. Οι δύο άσοι της ΑΕΚ υποβλήθηκαν στην καθιερωμένη διαδικασία από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA που έχει τα δικαιώματα των αγώνων. 

Ο Γαλανόπουλος τόνισε: «Ξέρουμε ότι θα κατέβει να παίξει δυνατά σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, δεν έχουμε κερδίσει εκεί τα δύο προηγούμενα χρόνια, θα κριθεί στις μονομαχίες, σε κάποια στημένη φάση, ίσως και στην τύχη. Η ΑΕΛ είναι πολύ βελτιωμένη στην επίθεση με τον Ουάρντα, ένας παίκτης που είναι λίγο άναρχος αλλά είναι μέσα στις φάσεις. Δεν θα ψάξουμε για δικαιολογίες, είμαστε ΑΕΚ, πρέπει να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο θα είναι δύσκολο να μας διασπάσουν με κάθετο ποδόσφαιρο, όλα θα κριθούν στις δεύτερες μπαλιές, στη δύναμη, το πάθος, την ενέργεια και τη θέληση». 

Μίλησε, επίσης, για την επιστροφή του στην εθνική ομάδα…

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ ο Ολυμπιακός

Mε 3 ψήφους σε 5 παρόντες η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α2 στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Close