Οικονομική πολιτική σημαίνει: αν κινείται φορολόγησέ το, αν συνεχίσει να κινείται ρύθμισέ το νομοθετικά, αν σταματήσει να κινείται επιδότησέ το. Ronald Reagan, 1911-2004, Αμερικανός πρόεδρος

Γαβριήλ: «Να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο για τη Λάρισα»

12 Αυγούστου, 2020

Στην μακρά παράδοση που έχει η Λάρισα στο μπάσκετ αναφέρθηκε στις πρώτες δηλώσεις του ο νέος τεχνικός των Θεσσαλών, Λίνος Γαβριήλ. Ο Κύπριος τεχνικός, ο οποίος την περυσινή σεζόν διετέλεσε τεχνικός του Πανιωνίου, δεσμεύτηκε να δημιουργήσει «μια δυνατή ομάδα».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ανδρών της Κύπρου, Λίνος Γαβριήλ, επισήμανε: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που η διοίκηση της ΚΑΕ Λάρισα με εμπιστεύτηκε, ώστε να καθοδηγήσω την ομάδα στην καινούρια αυτή προσπάθεια που κάνει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, αλλά και όλους τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα, οι οποίοι συνεργάστηκαν, έτσι ώστε να επιτευχθεί αυτή η συμφωνία, δεδομένου ότι το έκαναν εύκολο για να λάβω την τελική μου απόφαση με τον τρόπο που με προσέγγισαν. Γνωρίζω πολύ καλά που έρχομαι και την μακρά παράδοση που έχει η πόλη στο άθλημα. Είναι ένας από τους λόγους που το έκανε για εμένα ελκυστικό προορισμό».

Ασπασία Βελονάκη

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Χάνει για τρεις μήνες τον Ντε Λιχτ η Γιουβέντους

Η σεζόν 2019/20 ολοκληρώθηκε...

Close