Αν δεν μπορεί να εκφραστεί με αριθμούς, δεν είναι επιστήμη, είναι γνώση. Robert Heinlein, 1907-1988, Αμερικανός συγγραφέας επιστ. φαντασίας

G4A από την Bayer: Πρόσκληση για χρηματοδότηση νεοφυών επιχειρήσεων στον τομέα της ψηφιακής υγείας. Δύο εβδομάδες έμειναν για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα G4A Partnerships

16 Μάιος, 2019

Εν όψει της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα G4A Partnerships την Παρασκευή 31 Μαΐου, η Bayer προσκαλεί τις νεοφυείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ψηφιακής υγείας και αναζητούν υποστήριξη για την ανάπτυξη των ιδεών τους, να υποβάλλον την υποψηφιότητά τους στην ιστοσελίδα www.G4A.health .
Μέσα από το πρόγραμμα οι νεοφυείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ψηφιακών εφαρμογών για την υγεία, θα έχουν την ευκαιρία – εφόσον προκριθούν – να εξασφαλίσουν:
αρχική χρηματοδότηση από 50.000 έως 100.000 ευρώ
εμπορικές συνεργασίες
χώρο εργασίας
καθοδήγηση
δυνατότητα δικτύωσης με άλλες εταιρείες και επενδυτές
πρόσβαση στους ειδικούς της Bayer
Η εταιρεία αναζητά συνεργασία με νεοφυείς επιχειρήσεις που αναπτύσσουν ψηφιακές εφαρμογές σχετικά με συγκεκριμένες θεραπευτικές κατηγορίες όπως οι καρδιαγγειακές παθήσεις, η δερματολογία, η ογκολογία, η οφθαλμολογία, η πνευμονολογία, η ακτινολογία, η γυναικολογία, αλλά και με τη γενικότερη υγεία, εφαρμογές που βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών του εγκεφάλου (νευροτεχνολογία), λύσεις για την καλύτερη διαχείριση της θεραπευτικής διαδικασίας και ψηφιακές εφαρμογές υγείας που βασίζονται στην αναγνώριση φωνής.
«Το οικοσύστημα λύσεων ψηφιακής υγείας έχει ωριμάσει και πλέον στον κλάδο υπάρχουν πολύ αξιόλογες και ανεπτυγμένες νεοφυείς επιχειρήσεις. Θέλουμε να διευκολύνουμε τους νεοφυείς επιχειρηματίες να συνεργαστούν με τη Bayer και να αναπτύξουμε από κοινού και πιο γρήγορα καινοτόμες λύσεις.» έχει δηλώσει ο Eugene Borukhovich, Global Head of Digital Health στη Bayer AG.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει υποστήριξη ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξης των επιχειρήσεων και διακρίνεται σε δυο επιμέρους προγράμματα. Το πρόγραμμα Growth Track απευθύνεται σε επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο πριν τη δημιουργία του προϊόντος. Οι νεοφυείς επιχειρήσεις θα λάβουν αρχική χρηματοδότηση (50.000 έως 100.000 ευρώ) και επιπλέον χώρο εργασίας και καθοδήγηση από ειδικούς του κλάδου.
Το δεύτερο πρόγραμμα Advanced Track απευθύνεται σε επιχειρήσεις που έχουν έτοιμο προϊόν και αναζητούν την εξέλιξή του. Εκτός από αρχική χρηματοδότηση (50.000 έως 100.000 ευρώ), το χώρο εργασίας και την καθοδήγηση από ειδικούς του κλάδου, οι επιχειρήσεις θα λαμβάνουν επιπλέον ενίσχυση κάθε φορά που θα επιτυγχάνονται τα ορόσημα που έχουν θέσει από κοινού με τους ειδικούς της Bayer.
Η Σόνια Μουσαβερέ, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων δήλωσε σχετικά «Για όλους εμάς στην Bayer, είναι πολύ σημαντική η ανάπτυξη ολιστικών προσεγγίσεων στην υγεία, από την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, μέχρι την αποτελεσματική θεραπεία και την διευκόλυνση των ασθενών στη θεραπευτική διαδικασία. Γι’ αυτό αναζητούμε διαρκώς κάθε ιδέα μικρή ή μεγάλη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει τον κόσμο μας».

Read previous post:
ΠΑΟΚ: Ενοχλήσεις για Κόνιαρη, Ζάρα, επέστρεψε ο Τέπιτς

Σε διαδικασία τελικής προετοιμασίας για το πρώτο παιχνίδι, στην έναρξη των πλέι οφ του πρωταθλήματος, με τον Προμηθέα, στην Πάτρα,...

Close