Πόλεμος είναι όταν αλληλοσκοτώνονται άνθρωποι που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, επειδή κάποιοι άλλοι, που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν - Paul Valery

G20: Διαβεβαίωση των υπ.Ενέργειας, για συνεισφορά του τομέα στην αντιμετώπιση των συνεπειών από την COVID-19

29 Σεπτεμβρίου, 2020

Οι υπουργοί Ενέργειας της ομάδας χωρών G20 επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους, προκειμένου «να διασφαλίσουν ότι ο ενεργειακός τομέας συνεχίζει να προσφέρει συνολικά και αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των συνεπειών από την COVID-19».

Παράλληλα, προσδιόρισαν τις δράσεις από τους παραγωγούς ενέργειας, αλλά και από τους καταναλωτές, για τη σταθεροποίηση των ενεργειακών αγορών.

Οι υπουργοί ολοκλήρωσαν χθες, μία διήμερη διάσκεψη, ενώ αποδέχτηκαν την πλατφόρμα της κυκλικής οικονομίας του άνθρακα (Circular Carbon Economy -CCE).

Επίσης, δήλωσαν ότι θα εξακολουθήσουν να συνεργάζονται για τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών βιώσιμων επενδύσεων κεφαλαίων, συμπεριλαμβανομένης και της ενίσχυσης των επενδύσεων στην καινοτομία και της εξειδίκευσης του εργατικού δυναμικού.

 

Ν.Χ.

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
ΑΔΜΗΕ: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση διασύνδεσης των Κυκλάδων

  Ολοκληρώθηκε η Β΄ Φάση της Διασύνδεσης των Κυκλάδων με το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, με τη διασύνδεση της...

Close