Ναπολέων Βοναπάρτης, 1769-1821, Γάλλος στρατηλάτης & αυτοκράτοραςΑναφερόμενος στην εφεύρεση του ατμόπλοιου.

Γ. Σύρρος: «Ο κλάδος της ψηφιακής τεχνολογίας βρίσκεται στην αιχμή της καινοτομίας»

7 Μαΐου, 2018

Στην ανάδειξη των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών ως στρατηγικού πυλώνα ανάπτυξης και βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας στοχεύει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ).

Σε αυτό το πλαίσιο ο ΣΕΠΕ διοργάνωσε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το «digital economy forum 2018: σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, καινοτομούμε» με εκπροσώπους και επιχειρηματίες τόσο του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, όσο και άλλων παραγωγικών κλάδων της οικονομίας.

Σύμφωνα με στοιχεία της ICAP, ο κλάδος Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ελλάδα αριθμεί περισσότερες από 5.300 επιχειρήσεις και απασχολεί 260.000 εργαζόμενους.

Σύμφωνα με στοιχεία του EITO (European IT Observatory), η αξία της ελληνικής αγοράς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών το 2017 έφτασε τα 5,6 δισ. ευρώ και ο κύκλος εργασιών της αγοράς άγγιξε τα 13,6 δισ. ευρώ, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 8% του ΑΕΠ.

 

Το πλήρες τηλεγράφημα στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Τα κράτη-μέλη να κάνουν εξαιρέσεις, όταν η μεταφορά μεταναστών γίνεται για ανθρωπιστικούς λόγους

«Η ευρωπαϊκή νομοθεσία επιτρέπει στα κράτη-μέλη να κάνουν εξαιρέσεις για όσους βοηθούν τους μετανάστες για ανθρωπιστικούς λόγους» δήλωσε η εκπρόσωπος...

Close