Η ιστορία μας διδάσκει ότι οι άνθρωποι και τα έθνη συμπεριφέρονται με σύνεση μόνο όταν έχουν εξαντλήσει κάθε άλλη  εναλλακτική λύση - Abba Eban Ισραηλινός διπλωμάτης

Γ. Πρωτούλης: Η ΝΔ ξεκίνησε το γκρέμισμα των ελάχιστων δικαιωμάτων

24 Αυγούστου, 2019

«Οι εργαζόμενοι είναι ανάγκη να πιστέψουν στη δύναμή τους, να την δοκιμάσουν, να την οργανώσουν, να βάλουν μπροστά το δίκιο τους. Δεν είναι δυνατόν παραμονές του 2020 να μιλάμε για συνθήκες δουλειάς και ζωής του προηγούμενου αιώνα», δηλώνει στη συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», το μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης.

Ο κ. Πρωτούλης ασκεί κριτική στον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση υποστηρίζοντας ότι «τα όσα προκλητικά ισχυρίζεται, επιδιώκουν ουσιαστικά να κρύψουν τον πόθο των επιχειρηματικών ομίλων… Η ΝΔ ξεκίνησε με φόρα το γκρέμισμα των ελάχιστων δικαιωμάτων που κρατήθηκαν με σκληρούς αγώνες μέσα στην κρίση, αξιοποιώντας την αντεργατική παρακαταθήκη του ΣΥΡΙΖΑ» ενώ για το συνταξιοδοτικό σημειώνει: «Ο στόχος είναι η παραπέρα ιδιωτικοποίηση του συστήματος της Κοινωνικής Ασφάλισης. Το υπόβαρο υπάρχει ήδη, από όλες τις προηγούμενες αντιασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις και τις κατευθύνσεις ΕΕ-ΟΟΣΑ, από τον κατάπτυστο νόμο Κατρούγκαλου που νομιμοποίησε όλες τις μνημονιακές περικοπές».

Read previous post:
Γ. Καμίνης: Στόχος της νέας Βουλής μία Ελλάδα που αφήνει πίσω της την κρίση

«Στόχος αυτής της νέας Βουλής πρέπει να είναι μια Ελλάδα που αφήνει πίσω της όχι μόνο την κρίση αλλά και...

Close