Είναι καλύτερα να κάνεις το διαιτητή ανάμεσα σε δύο εχθρούς σου παρά ανάμεσα σε δύο φίλους. Επειδή ο ένας από τους εχθρούς θα γίνει φίλος, ενώ ο ένας από τους φίλους θα γίνει εχθρός. Βίας Πριηνεύς, 625-540 π.Χ., Εκ των 7 σοφών της αρχαίας Ελλάδος

Γ. Πατούλης: Στόχος μας η ενίσχυση της εξωστρέφειας της Περιφέρειας Αττικής

23 Απριλίου, 2019

Ειδικός σύμβουλος σε θέματα Τουρισμού στο συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική», ορίστηκε ο Χρήστος Πετρέας, « επιστήμων – εμπειρογνώμων του τουρισμού, με εκτεταμένη εμπειρία εντός και εκτός Ελλάδος», σημειώνεται σε ανακοίνωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γ Πατούλη.

Ο Χρ. Πετρέας είναι οικονομολόγος, ανώτερος εμπειρογνώμων EE, ερευνητής και σε θέματα περιφερειακής και τουριστικής ανάπτυξης, αξιοποίησης πόρων, ΜΜΕ και Τουρισμού.

Διαθέτει 25ετή εμπειρία ως σύμβουλος υπουργείων, φορέων, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεων και έχει πολυετή διδακτική και ακαδημαϊκή εμπειρία, Έχει εκτεταμένο συγγραφικό και μελετητικό έργο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό (χώρες Βαλκανίων, Ανατολικής Ευρώπης, και Μεσογειακής λεκάνης).

Έχει ασχοληθεί εξειδικευμένα με την ανάπτυξη και ανάδειξη πολλών θεματικών μορφών τουρισμού, και αυτών που χρειάζεται η Αττική (μεταξύ των οποίων: πολιτιστικός, αρχαιολογικός, αστικός, θαλάσσιος, γιώτινγκ, κρουαζιέρα, καταδυτικός, αθλητικός, θρησκευτικός, συνεδριακός, ιαματικός, σπηλαιολογικός, πεζοπορικός, ποδηλατικός, εκπαιδευτικός, κ.α.).

Ο κ. Πατούλης καλωσορίζοντας τον στο συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική και επισήμανε: “Η Αττική με τις σωστές στρατηγικές και το Marketing μπορεί να αποτελέσει ένα παγκόσμιο brand name σε επίπεδο υγείας, ευεξίας, θρησκευτικού αλλά και γαστριμαργικού τουρισμού. Στόχος μας είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας της Περιφέρειας Αττικής και η επένδυση στο θεματικό τουρισμό. Προς την κατεύθυνση αυτή θα αξιοποιήσουμε όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αττικής’.

Read previous post:
Το 80% των πολιτών πληρώνουν από την τσέπη τους για υπηρεσίες υγείας

Από την τσέπη τους πληρώνουν για υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας το 80% των πολιτών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πανελλαδικής έρευνας...

Close