Δημοκρατία υπάρχει εκεί όπου ένας πολίτης έχει το δικαίωμα να πει ελεύθερα πως δεν υπάρχει Δημοκρατία. ~John Kenneth Galbraith | (Καναδός οικονομολόγος )

Γ. Πατούλης: Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

26 Φεβρουαρίου, 2020

Πρωτοβουλίες και μέτρα για την ποιοτικότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των συναλασσομένων με τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής, αναζητήθηκαν στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλη με τους αντιπεριφερειάρχες και στελέχη της Υπηρεσίας.

Ο Γ. Πατούλης υπογράμμισε ότι αποστολή τόσο των αιρετών, όσο και των στελεχών της Διοίκησης της Περιφέρειας είναι η μείωση της γραφειοκρατίας και η εξυπηρέτηση των πολιτών.
 
«Είστε η υπηρεσία της Περιφέρειας με την μεγαλύτερη ζήτηση καθώς απευθύνονται καθημερινά περίπου 3.000 πολίτες. Και οφείλουμε να δούμε πώς θα αποκτήσετε τα κατάλληλα εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να κάνετε χωρίς γραφειοκρατικά εμπόδια καλύτερα τη δουλειά σας», τόνισε ο κ. Πατούλης. Αναφερόμενος στη θωράκιση των υπηρεσιών από φαινόμενα διαφθοράς επισήμανε ότι προς την κατεύθυνση αυτή θα αξιοποιηθεί η σύγχρονη τεχνολογία  σε συνδυασμό με τις απαιτούμενες νομοθετικές ρυθμίσεις. Παρατήρησε ότι η αρχική συνεργία για να ξεμπλοκάρει η έκδοση χιλιάδων αδειών οδήγησης, «είναι η απόδειξη ότι μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας», προσθέτοντας ότι  προς την κατεύθυνση αυτή λειτούργησε και η πρότασή για να εκδοθεί προσωρινή άδεια οδήγησης. «Πρόταση η οποία υιοθετήθηκε από το αρμόδιο υπουργείο και γίνεται πράξη σε εθνικό επίπεδο. Με τον ίδιο τρόπο θα αξιοποιηθούν και τα ΚΕΠ της Περιφέρειας μέσω των οποίων ο πολίτης θα διαπιστώσει στην πράξη ότι μπορεί να εξυπηρετηθεί χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις», σημείωσε ο ίδιος.   

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι αντιπεριφερειάρχες Γ. Δημόπουλος. Λ. Κεφαλογιάννη, Σ. Αντωνάκου, Β. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, Δ. Νάνου, Θ. Αυγερινός, Β. Γιαννακόπουλος, Λ. Κοσμόπουλος, Α. Λεωτσάκος, Ο προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Η. Δόλγυρας, ο σύμβουλος  σε θέματα οδικής Ασφάλειας Κ. Λογοθέτης, ο Ευάγγελος  Ματσούκης, Καθηγητής Πανεπιστημίου, συγκοινωνιολόγος και σύμβουλος του Περιφερειάρχη για θέματα Μεταφορών και οι χωρικοί διευθυντές Μεταφορών, Κεντρικού Τομέα κ. Δερμιτζάκης, Δυτικής Αθήνας κ. Γυπαράκης, Νότιου Τομέα κ. Μίχου.    
 

Read previous post:
Νέο ντοκιμαντέρ για την άνοδο και τη βασιλεία της Amazon και του Τζεφ Μπέζος

Το PBS παρουσίασε το νέο του ντοκιμαντέρ για την Amazon και τον Τζεφ Μπέζος με τίτλο «Amazon Empire: The Rise...

Close