Από έναν ηγεμόνα δεν λείπουν ποτέ οι νόμιμοι λόγοι για να παραβεί μια υπόσχεση - Νικολό Μακιαβέλι (1469-1527, Ιταλός πολιτικός φιλόσοφος)

Γ. Οικονόμου: Το να κατηγορεί την ΝΔ για τοξικότητα ο κ. Τσίπρας που ανήγαγε τον πολακισμό σε επίσημη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόκληση στη νοημοσύνη των Ελλήνων

«Αυτό που ονομάζει ο κ. Τσίπρας «προοδευτική» κυβέρνηση συνεργασίας είναι σίγουρο ότι θα βυθίσει τη χώρα στην αστάθεια, την ανασφάλεια, την αβεβαιότητα και την ανέχεια. Με ανακυκλωμένα πολιτικά προϊόντα τίποτα νέο, τίποτα δυναμικό, τίποτα δημιουργικό δεν μπορεί να φέρει ο κ. Τσίπρας» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Άργος όπου περιόδευσε το πρωί.

«Το να κατηγορεί την ΝΔ για τοξικότητα ο άνθρωπος που ανήγαγε τον πολακισμό σε επίσημη ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόκληση στη νοημοσύνη των Ελλήνων» προσθέτει.

Διαβάστε επίσης: 

Γ. Οικονόμου: Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία κυβέρνηση που θα εμπνέει αίσθημα σταθερότητας και θα συνεχίσει την ανοδική πορεία

Γ. Οικονόμου: Ξεκίνησε η παράδοση 177.000 σετ ρομποτικής στα σχολεία της χώρας

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ