Τα προσχήματα δεν χρειάζεται να είναι αληθοφανή. Αλλιώς θα ήταν δικαιολογίες, δεν θα ήταν προσχήματα. Andre Maurois, 1885-1967, Γάλλος συγγραφέας

Γ. Μπουτάρης: «Απίστευτη η καταστροφή στη Χαλκιδική. Τραγική η απώλεια ανθρώπινων ζωών»

11 Ιούλιος, 2019

Ως απίστευτη καταστροφή με τραγική απώλεια ανθρώπινων ζωών χαρακτήρισε ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τη θεομηνία που έπληξε χθες βράδυ τη Χαλκιδική, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε το μεσημέρι στο δημαρχείο.
    «Ένα από τα χειρότερα μπουρίνια χτύπησε τη Χαλκιδική με νεκρούς.  Είναι τραγικό. Με τα φυσικά φαινόμενα δεν μπορούμε να τα βάλουμε, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίζουμε τις επιπτώσεις. Η απώλεια των ανθρώπινων ζωών είναι τραγική. Ήταν πραγματικά μια απίστευτη καταστροφή» δήλωσε ο κ.Μπουτάρης.
    Πρόσθεσε δε πως, στην περίπτωση που χρειαστεί, ο δήμος Θεσσαλονίκης είναι διατεθειμένος να βοηθήσει με μηχανήματα και υπαλλήλους για την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ώρες στη Χαλκιδική. 

Α.Καρ.

Read previous post:
Σειρά προβλημάτων αντιμετωπίζει το ΚΥ Αριδαίας σύμφωνα το Σωματείο Εργαζομένων

    Σειρά προβλημάτων  εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Αριδαίας παρά τις διαβεβαιώσεις της 3ης ΥΠΕ και πολιτικών προσώπων...

Close