Επειδή δεν σκεφτόμαστε τις μελλοντικές γενιές, δεν θα μας ξεχάσουν ποτέ Henrik Tikkanen, 1924 - 1984, Φιλανδός συγγραφέας

Γ. Λαμπρούλης: Η κυβέρνηση έπρεπε προνοήσει για την αποφυγή γραφειοκρατικών καθυστερήσεων με την εθελοντική προσφορά ιδιωτών γιατρών στο ΕΣΥ

28 Νοεμβρίου, 2020

«Το ΚΚΕ απηύθηνε κάλεσμα μάχης στους ιδιώτες γιατρούς για να προσφέρουν στο σύστημα Υγείας», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης, μιλώντας σήμερα στον τ/σ «Mega».

O Γ. Λαμπρούλης, με αίτημα του, αποδεσμεύθηκε από τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου της Βουλής προκειμένου να προσφέρει της υπηρεσίες του σε αυτή την μάχη.

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Κοντοζαμάνη, σχολίασε ότι για να προσφέρει ένας ιδιώτης γιατρός στο σύστημα υγείας θα πρέπει να υπογράψει έναν τύπο σύμβασης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση «θα έπρεπε να είχε προνοήσει για αυτό ώστε να αποφευχθούν γραφειοκρατικές διαδικασίες και καθυστερήσεις».

Σε ό,τι αφορά το εμβόλιο σημείωσε ότι από την στιγμή που θα υπάρχουν όλες οι εγγυήσεις χρήσης του εμβολίου το ΚΚΕ από την πλευρά του θα προτρέψει στην χρήση του γιατί, όπως είπε, ο πληθυσμός πρέπει να εμβολιαστεί.