Ένας άνθρωπος έχει πάντα δυο λόγους για να κάνει οτιδήποτε: έναν καλό λόγο και τον πραγματικό λόγο. J.P. Morgan, 1837-1913, Αμερικανός τραπεζίτης

Γ. Κεφαλογιάννης : Την Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον μας

24 Μάιος, 2019

«Το μέλλον της Ελλάδας αρχίζει τώρα» αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Ρεθύμνου της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης. Χρησιμοποίησε μάλιστα τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ότι «Το μέλλον ενός λαού είναι άγνωστο. Γιατί εξαρτάται από αυτόν τον ίδιον», για να επισημάνει την κρισιμότητα των εκλογών της Κυριακής. Την Κυριακή, αναφέρει ο κ. Κεφαλογιάννης, «δίνουμε την μάχη για να ξαναγράψουμε το μέλλον της χώρας μας στην Ευρώπη».

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης κατηγορεί την κυβέρνηση για «ξεδιάντροπη παροχολογία και μια κυνική ψευδολογία» και ζητά «στις κάλπες της Κυριακής να σταλεί το μήνυμα μιας καθαρής νίκης που θα σηματοδοτήσει το πρώτο βήμα για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα και η Ευρώπη».

Η 26η Μαΐου, καταλήγει ο βουλευτής της ΝΔ, «είναι μια κρίσιμη Κυριακή. Ψηφίζουμε για την Ευρωβουλή, αλλά κυρίως ψηφίζουμε για το μέλλον μας. Και το μέλλον της Ελλάδας δεν μπορεί να περιμένει. Αρχίζει τώρα».

Read previous post:
Άρχισαν να καταβάλλονται οι επιστροφές φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε ότι εκδόθηκε η πρώτη εντολή πληρωμής μέσω τραπεζών για δικαιούχους επιστροφής φόρου εισοδήματος φυσικών...

Close