Κάθε δέκα χρόνια η Ελλάδα κλωτσάει την τύχη της - Κωνσταντίνος Καραμανλής, 1907-1998

Γ. Κεφαλογιάννης: Η αξιοποίηση της πληροφορικής και της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας είναι στο πρόγραμμα της ΝΔ

26 Ιουνίου, 2019

Για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που αφορά στον εκσυγχρονισμό του συστήματος υγείας και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, με ενίσχυση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού όπου υπάρχει ανάγκη, μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος συναντήθηκε στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνης με μέλη του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν οι κατευθύνσεις πάνω στις οποίες θα κινηθεί το σχέδιο της ΝΔ για μια καλύτερη δημόσια υγεία για όλους, ενώ τα μέλη του ιατρικού συλλόγου έθεσαν στον κ. Κεφαλογιάννη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη η πολιτεία να αντιληφθεί την υγεία ως δείκτη κοινωνικής δικαιοσύνης και τους γιατρούς ως αναπόσπαστο κομμάτι στην επίτευξη αυτής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε τη θέση του κόμματος και του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία, όπως είπε, αφορά στη σημασία που δίδεται για την πλήρη αξιοποίηση της πληροφορικής και της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας, δίνοντας έμφαση στην καλή εξυπηρέτηση του πολίτη και προτεραιότητα στις πιο ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Read previous post:
Στις 2/07 η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Την προσεχή Τρίτη, 2 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα της Super League 1, όπως αποφασίστηκε στο...

Close